ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Butterflies in my stomach go away, you don't belong, you're wrong!



I'm planning on having a awesome evening tonight ^^ Cause it's been a fucking nice day so far ;)

Hemmagjord Pizza



Idag var de jag som fixade maten ;) hemmgjord pizza kan vara riktigt gott ibland, å denna blev int så dum ^^ Å när den e hemmgjord kan man ju slänga på va fan man känner för liksom :)

If you got the chance to do something, grab it, don't live in regret!

Ännu en dag har gått förbi, idag är det onsdag och mitten utav veckan :) Så nu e de la bara 4 ½ v kvar här uppe i Falun. Känns lite konstigt, tiden går alldeles för fort när man har kul ;) Jag trivs väldigt bra och jag känner mig som hemma här. Har det roligt och går ut och tar mig ett glas och träffar roligt folk och har det allmänt trevligt ^^ Igår var det tjejkväll på gina tricot nere på stada och efter det bidde de ett besök på pitchers som är en pub mitt i smeten :) Härlig stämning där och jag diggar de, så jag och den jag bor hos här uppe gick dit vi och hade de rikigt sköj :) Men tyvärr märktes det också imorse att man hade kanske haft lite för roligt.. Men efter en en dusch å frukost så mådde man prima igen ;)

Man har en del att göra på "jobbet" eller praktiken som man kanske ska kalla det just nu och det är roligt. Man får träna en massa med patienter och man får komma på en massa själv och ta en massa egna initiativ :) Massa massa ^^ Men gud va kul det är och jag trivs verkligen på det stället där jag är. Härligt folk och rätt så härliga patienter för de mesta också ;)


Jordgubbar har ja ätit en massa massa medan jag varit här, de hade spec pris nere på maxi förra veckan ^^

...



One wish, I blow out the candles on the cake
One wish, I really hope it was the right one to make

Choklad = kärlek

och den senaste förälskelsen är:



*dregglar* ^^

Earthhour



Tried but it wasn't enough
Failed and it was really tough
Threw myself out there this time 
And no one can take that away 
But it's a shame it had to end this way

1 vecka

Nu har det gått en vecka på praktiken då :) har fått gjort en hel del ochd et känns som att man har kommit in i det hela rätt så bra nu ^^ Idag är det iaf fredag, vilket är så jävla skönt för då vet ja att imorn får ja sova :P Ska int ställa någe klocka eller någe ting utan ska sova tills jag vaknar ;) Dessutom e förmodligen familjen som jag bor hos borta under dagen ända till kvällen och då ska jag slappa hela dagen, kanske går ut å käkar på stan eller nått, de får tiden utvisa ;)

Nu blir de la att slappa framför tv ;)


Uppe vid skidhoppsbacken ^^ Ligger precis vid Falu kurirens arena där jag var igår och kollade på matchen :)

Falun IBK - AIK = 9 - 3 ^^

Nu på kvällen var jag och kollade på SSL match mellan Falun IBK och AIK. Det var en riktigt bra och underhållande match att se :) De bidde många mål, lite dramatik och en del utvisningar ;) De bidde en jävla massa bilder tagna, ändå tills kameran lag av när det var 5 min kvar av 3:e. Å här kommer några av dem :)









































SSL match IBK Falun - AIK imorn ;)

jadu, man måste ju komma på att göra lite saker när man är här i falun ^^ kan ju inte bara slappa bort tiden utanför pratiktiden :P Inte för att jag gör det helt och hållet, men man e fan riktigt trött när man kommer hem om dagarna. Så man orkar oftast inte göra så mkt, bidde att slappa lite framför datorn/tv:n, prata med folket i huset och sedan gå å lägga sig, ev planera lite inför morgondagen :)

Men imorn ska jag iaf dra mig bort till Falu Kuriren arena här i falun, int så långt ifrån där jag bor och kolla på match mellan IBK Falun och AIK :) Ska bli sköj att hitta på någe, går sj och tar la med mig kameran och fotar lite, så den kommer i bruk ;) Innebandy e fan en sport som e rolig att både kolla på och att spela såklart :)

Annars vet jag inte vad som händer och sker här i Falun ^^ Men tar de dag för dag :) På lördag bidde ja la lite ensam i huset iaf då de jag e inneboende hos ska iväg, då ska jag unna mig att bara tat lugnt och äta gott ^^


Innebandy kan gå hett till och det kan gå fort, vilket e en del av charmen med hela sporten ;) De här e en bild från när rasbo spelade mot Hagunda hemma.

Gratis Gym ;)

Jadu nu har man varit här uppe i 3 dagar då, känns som längre faktiskt :) Men de e trevlig atmosfär här uppe och jag trivs faktiskt, skönt att vara borta lite hemifrån ^^ Jag har varit nu på lasarettet i 2 dagar och börjar även känna mig lite hemma där, de e trevligt folk och snart får man nog börja ta lite mer ansvar än vad man har haft hittills :) Känns kul, och man känner sig välkommen :)

En förmån jag har märkt av nu då som lasarettet har är att man får träna gratis på deras gym som de har nere i kulverten, kraftkällan heter de ;) Å de har en del maskiner, inte värsting stället direkt, men lagom med lite smått och gott :) Å gratis e alltid godast ;) Å man får träna precis när man vill både dagar, kvällar och helger (inte när man jobbar dådå såklart, men närhelst under fritiden :)

Jag har märkt att man redan börjat tagit efter dialekten som de har här uppe, börjar snart låta som en dalmas ;) haha, men har en jävla tendens till att göra så, helt omedvetet oftast ^^


Utsikten från balkongen ^^ Inte så jättevackert men man kan se en bit :) Hade tänkt bege mig ut och ta lite bättre bilder på falun senare, men de har inte blivit av än sålänge ;)

Falun

Nu e man uppe i Falun då :) Pappsen skjutsade upp mig och åkte hemmifrån runt halv 12 i förmiddags och kom fram vid 2 tiden, då bidde de shoppa lite frukost och sedan äta lite lunch med pappsen innan vi for över till dit jag ska bo :) Jättetrevligt folk som jag bor hos och munnen går i ett och jag älskar de, de e så lätt att prata med såna människor :) De va som igår när jag var på fest i byn där jag bor, de va en massa härliga människor där som är så lätta att snacka med :) Allt blir så mkt roligare då, än när folk sitter som döa sillar :P

Men jag trivs verkligen bra här uppe och tror att dessa 6 veckor kommer bli jättekul :)


haha, Jävla lanare tänker ni la nu ^^närå skulle få igång nätet så var tvungen att starta båda datorerna :P Tillslut fick jag igång så jag kan använda nätet på min dator :)

Nu har man iaf varit uppe och kollat in vart man ska någonstans imorn bitti kl 8 ^^ Det är ca 10 min gångväg dit härifrån där jag bor och det är nästan bara raka spåret :) Vilket kan vara bra för min del då lokalsinnet inte alltid är det bästa ;) Men nu e det nog dags att slänga sig till sängs om man ska pallra sig upp tidigt, dessutom har man ju lidit lite sömnbrist under dessa senaste dagarna pga utgång m.m ^^ Men det har det varit värt ;)

Lördag :)

Idag har man spelat sin sista seriematch för denna säsong då, kankse inte bidde den bästa avslutningen av alla då vi nämligen förlorade med 7-0 borta mot östhammr ^^ Pinsamt :P Men ändå jag tror fan att det kommer vara nyttigt att få en paus från innebandyn nu i iaf 6 veckor när man e uppe i Falun på VFU. Känns att det behövs, motivationen ligger lågt just nu för det mesta faktiskt. Tror att jag inte har spelat så här dåligt på en match på hur länge som helst. Men det är bara att se framåt ist :)

Får se vad man kommer att hitta på för motionsform när man e uppe i Falun, tror jag ska ta och börja spring ute igen. Har inte gjort det nu under vintern, då jag inte gillar att springa ute när det är snöigt, slaskigt och kallt eller ett av alternativen. Men tror att de e dags att få igång benen lite :) Spec när jag hade tänkt att jag ska delta i blodomloppet 31 maj här i Uppsala :) 5 eller 10 km vet jag int ännu, beror på nu om benen år jobba lite ;)

Gymmandet har också legat på is lite de senaste veckorna då jag har haft fullt upp med skolan. Å nu när man imorn far upp till Falun så kommer de int bli någe på ett bra tag då.. De e synd, de e nog en av de saker jag kommer sakna mest. Men överlever nog. 1 ½ mån ska la kunna gå förbi fort tycker man :P Av olika skäl ^^


Bild som jag tog på herrmatchen mellan Rasbo och Hagunda, lite omfixad :)

FFFFFFAAAANNN va härligt ;)

Jag springer runt, jag skuttar, jag skriker för full hals och kan inte hålla mig still en sekund knappt!

FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD :)

Jag klarade båda examinationerna i sjukgymnastikkursen - Magkänslan hade alltså rätt ännu en gång ^^ Undra om man kanske ska börja använda den for greater good ;) haha


Haha ^^

Nu ska jag bara njuta av resten av helgen, blir över till kompis snart och ikväll utgång med brorsorna :) Imorn bidde de match och fest med kompis - Fullspäckat schema :P Däremellan ska man kanske hinna packa lite :P

Helg ;)

Nu har man helg då kan man säga :) Examinationerna är avklarade, både muntligt teoretiska och muntligt praktiska. Har ingen aning alls om hur de gick, men de får jag reda på imorn eftermiddag när alla har gjort sina examinationer :) Så väntar med spänning fram tills dess. Har en ganska bra magkänsla och den har haft rätt hittills, men denna gång finns det en viss risk att det har gått käpp rätt åt.. ^^ haha, närå tror att jag gjorde okej ifrån mig, men vet inte om det räckte hela vägen :) 

Nu e de iaf helg som sagt för min del och jag ska bara njuta av ledigheten fram tills söndag då man ska fara upp till Falun dår jag ska ha praktiken i 6 veckor :) Ser fram emot de mycket nu och tror att jag kommer lära mig en massa ;) 

 

I'm blue as this flower
Feels like I got no power
I didn't want to say goodbye
I'm blue as this flower
But there's no use in being sour
Hopefully the time will fly by 

But I'll keep the faith 
And I'll keep on believing 
There might be something there 
So I ain't leaving...

 

Young talent ;)



Grym liten sångerska, 11 år :) http://annagraceman.com/

Plugg..

Idag är det plugg som gäller för imorn är det examinationer som står på schemat... Uschkibuchki, hilfe! Får se hur det går helt enkelt, men får la lyda mina egna anvisningar och se allt från den positiva sidan ;)

Så nu springer jag runt här hemma och pluggar på allt som vi ska kunna, de går lite segt för jag känner mig så himla rastlös hela tiden, så gör en massa annat samtidigt som jag försöker plugga :P De går sådär helt enkelt ^^

Skönt att ha det över sen iaf och få vara ledig på fredag och sedan också lör och sön :P Men de e full rulle planerad nu i helgen ^^ På fre blir de utgång me brorsorna i staden, sedan på lör blir de att packa ner halva huset och sedan hemmafest hos kompis på kvällen å på sön blir det att fara upp till Falun, där jag kommer att häcka på VFU:n i 6 veckor (minus påskhelgen). Ser fram emot det och att komma bort ;)



I'm angry at the world, but I can't let it show
I'm gonna miss you like crazy, I want you to know

Herrmatch: Rasbo - Hagunda

Kollade om fighten om finalplats i DM mellan Rasbo IK (Div 3) och Hagunda(All) nu på kvällen i hall 2000 :) Va en riktigt kul match att gå på dessutom fick jag chansen att testa på kameran ordentligt ^^ Dock så fick jag inte så bra bilder som jag ville, utan ljuset e fan dåligt nere i hallen, så de flesta bilder blev väldigt suddiga. Men vissa blev riktigt bra ;)

Matchen slutade iaf 4-6 till hagunda (om jag inte minns helt fel :P)

Här kommer lite smått och gott i bildväg från matchen iaf :)
 






























De var några av de hundratals bilder som bidde under matchens gång ;)

Det börjar närma sig nu..

På torsdag är det dags för de 2 muntliga prov/examinationerna som jag har under denna kurs i sjukgymnastik.. De närmar sig fort och man börjar bli lite nervös. Men på ett sätt så känns det rätt så bra ändå :) Blir stenhårt plugg nu imorn, tis å onsdag :) Sen hoppas jag på det bästa å sedan väntar lite ledighet på fredag :)

Sedan på söndagen blir det att fara upp till Falun då ;) De e fan hur nära som helst nu och jag längtar. Men på ett sätt kommer det kännas konstigt att inte träffa klassen på nästan 2 mån och sedan att int bo hemma, men tror nog att jag överlever ;) Hoppas att praktiken kommer gå bra, de går ju nämligen att flunka på den, men de ska jag undvika till varje pris ^^


Ett reklamkort jag fick förrut på posten, tyckte den var häftig så den har en plats på mitt rum hemma hos pappsen ;)

Match mot vide :)

Idag spelade vi match mot sk vide, tyvärr så bidde de förlust med 2-8 :/ Men vi ägde iaf de första 10 min ^^ Här kommer lite bilder från matchen som min kompis Jenny tog med min kamera :)























Helg :)

Så underbart med helg, känns som att det verkligen behövdes en sovmorgon till kl 12 denna morgon/fm ^^

Idag bidde de match nere i hallen vid 16.30 då vi möter sk vide, om jag inte är helt ute å cyklar :P Hoppas att de går bra för oss den här gången och att vi kommer segrande ur matchen, så hålla alla tummar å tår ni har för oss :P Men nej då vi e int dåliga, utan vi har mkt otur just nu :/ Vi brukar nätan alltid spela en riktigt bra första period, leda över det andra laget. Sedan andra perioden så går det också ganska bra, men vi halkar efter. Å trejde perioden är en katastrof, vi hänger inte med, det andra laget gör ton med mål, vi skjuter bollen mot kassen men får aldrig in den.. Ja så de e den där jävla 3:e perioden som oftast sänker ner oss. Tänk om vi kunde ha 3 st första periodare, då skulle de nog gå nmkt bättre ^^

Annars idag bidde de la melodifestivalen :) Har inte orkat engagera mig så mkt i denna så vet inte vilka låtar som är med direkt, vissa vet jag andra har jag glömt bort :P Men swingflys (feat christoffer) me and my drums tror jag är min favorit så hoppas att han vinner ;) Riktigt skön melodi och jag har fått den på hjärnan :P



Imorn söndag bidde de sovmorgon och sedan jobb 16-22 så den dagen e la inte lika rolig som idag då direkt :P

Just because I smile when I see you...

..don't mean i'm a fool for you.. But just for the record, I totally am! ^^

Fredag



Jag är en realistisk drömmare, om jag skulle få sätta ett namn på mig själv :)

Men då menar jag inte att jag drömmer realistiska drömmar utan att jag både realist å en drömmare. Jag kan både sovdrömma å dagdrömma om allt möjligt konstigt å knas, men mest blir det att dagdrömma tror jag :P

Sedan är jag också en realist, jag vet vad jag uppnå i livet å satsar inte högre än vad jag vet att jag kan hamna. Jag vill bara få ut en sak i livet å det är att det blir så bra som möjligt, att jag ska bli lycklig ^^ Å det e ett realistiskt mål å dit vill jag nå :)

Torsdag



Ibland håller jag mig borta från folk. Drar mig undan och pratar inte så mycket, och detta tror jag de flesta som känt mig en längre tid vet om. Det är som ett sätt att skydda mig på, som en reflex, ett sätt att hindra mig själv från att bli sårad eller utpekad eller utskämd på något sätt. Men inte med en mening att stöta bort människor eller att vara osocial. Utan det är alltid en tanke som finns hos mig, att jag inte ska göra si eller så. För då kan det hända att jag står där ställd mot väggen mot mina tankar, å det är inget bra.

Jag tänker alltid att det värsta ska ske. Det är tex som när man sitter i klassrummet å läraren ställer en fråga. Man kan svaret men sitter tyst som en mus. Tänker vad om jag har fel, kommer de skratt åt mig. Men det är bara en tanke och ibland lyckas jag övervinna den, å nu för tiden mer och mer. Men på något sätt finns den där reflexen där. På samma gång så vill jag inte vara en börda för någon. Känner jag det minsta uns att jag inte är välkommen, då drar jag mig undan, vill inte vara till besvär. En av de värsta känslorna jag kan känna.

Ibland önskar jag att jag kunde bara koppla bort och slappna av, våga vara där och våga prata och vara mig själv. Men det fungerar inte så. Jag pratar gärna med folk, men om jag känner mig obekväm så säger jag helst ingenting. Jag är social när man väl känner mig. Jag kan se kompisar som inte har några besvär alls med detta, och inte alls sätter några gränser för sig själva. Ibland blir jag så avundsjuka på dessa. Men jag försöker mer och mer få bort dessa känslor. Det har väl att göra mycket med självförtroendet kan jag nog tro. It's a work in progress :) Så jag försöker, men oftast misslyckas jag. Men de som känner mig väl och som är mina riktiga kompisar de känner mitt riktiga jag och det jaget är ganska kul ^^

Jag är en oxe :)

OXEN

Solteckenperioden infaller 21/4-21/5 (min födelsedag 29:e april) 
Nyckelord: Långsam/Tålmodig. (tålmodig? nja.. men långsam definitivt :P)  

Stjärnkonstellationen Taurus (oxen) som gett sitt namn åt de andra i zodiaken. Stabila Oxen har en lugn, ansvarskännande läggning och står stadigt med båda fötterna på jorden. En tålmodig, omtänksam personlighet, som noggrant överväger sina handlingar (stämmer stämmer ^^) 

Ett stort behov av såväl ekonomisk som känslomässig säkerhet är kännetecknande, varför Oxen gärna planerar långsiktigt för en tryggad framtid. Envishet och viljestyrka hör till bilden (väldigt envis), liksom en långsam, metodisk strävan mot uppsatta mål. Oxen behöver få agera i sin egen takt och det är inte någon ide att försöka stressa eller påverka denna fridsamma men bestämda natur (mhm). Här finns ofta både en praktisk och huslig läggning samt en förkärlek för naturen.

Oxen älskar överhuvudtaget allt som är vackert och njutbart: god mat och dryck, konst och musik, blommor, dofter, erotik, komfort och skönhet i alla dess former. Vidare kan de utpräglade trygghetsbehovet resultera i svårigheter med att bryta upp och påbörja något nytt.

Oxen vill inte gärna ta några risker utan är i regel förnöjsam som det är (inte direkt en risktagare, nej). Nödvändiga förändringar ska helst planeras långt i förväg och vara väl genomtänkta. Uthållighet och tålamod hör tecknet till, liksom stora fonder av värme och sinnlighet.

Humöret är följaktligen lugnt och välbalanserat. Om inte Oxen blir uppretad vill säga (haha, detta stämmer verkligen), då kan reaktionen bli mycket märkbar, och dessutom tendera att hålla i sig. I grund och botten är dock Oxen lojal och välmenande och försöker alltid se till de goda sidorna hos sina vänner. Barn och djur ligger i allmänhet denna gudmodiga natur extra varmt om hjärtat.

Tecknet styrs av skönhetsplaneten Venus, varför de flesta Oxar har en säker känsla för kvalitet (alltid ;)), färg och form samt en instinktiv medvetenhet om saker och tings"värde". Något verksamhetsområde som har med ekonomi, natur eller skapande att göra brukar locka, alternativt något yrke som går ut på att med tålamod hjälpa andra att utveckla sina resurser (sjukgymnast perfekt alltså ^^). Fysiskt associeras tecknet med hals, halskörtlar, stämband (sjunger ju såå fint ^^), nacke och strupe.



Denna text hittade jag någonstanns på nätet för hundra år sedan :P Stämmer rätt så bra :)


Nya frillan ^^







De bidde helt enkelt mkt kortare än va jag hade förr :) Men jag gillar när det är kort ^^ De enda problemet är att det inte går att sätta upp håret, vilket kan vara frustrerande ibland tex på träning å match å sånt :P

Klippning :)

Imorn bidde de att klippa sig :) Får se vilken frisyr det blir.. har inte bestämt mig helt ännu. Antingen blir det som förra gången, eller så blir det lite kortare ^^


Nu - håret växer som ogräs :P


Förra gången jag hade klippt mig precis :)

Läsintresse :)

Jag har ett stort läsintresse, älskar att läsa böcker av många olika slag och författare :) Men tyvärr har man ingen direkt tid att lägga på att läsa böcker som man själv vill, utan det är kurslitteratur som gäller.. Visst är det intressant, men ibland vill man bara kunna njuta av en bok utan att behöva kunna återberätta hälften av det man läst. Dessutom är det ju en större sammanhang i en bok man själv väljer att läsa, oftast iaf, det finns en historia, en berättelse och det är nog fan så mycket mera intressant än att läsa om en massa osammanhängade fakta hela tiden. Det är som att se på en bra film, men denna film utspelar sig i huvudet och man har själv ansvar för att bygga upp karaktärerna. Man får helt enkelt en egen bild i huvudet hur det är och att läsa är bland det mest avslappnande som finns.

Men som sagt ingen rast och ingen ro, utan snart examination och då läggs krut på detta. Men idag kunde jag inte hålla mig utan började läsa en bok jag köpt nyligen som heter "I det tysta". En hemsk sanningsbaserad berättelse om syskonincest, har bara hunnit 137 sidor än så tror inte att jag kommer ha orken att läsa klart den idag, men kanske till helgen om jag har tiden att lägga på det. 

Sedan är jag en sån som springer och köper på mig en massa nya böcker hela tiden även då jag redan har 1000 andra böcker, känns det som, i min bokhylla som jag vill läsa. Men det blir väl till sommaren det :) Då har jag verkligen tid och då ska jag fan ta mig tid att läsa dessa böcker som jag så gärna vill förlora mig i ^^


Boken i det tysta som jag började läsa idag.


Har lite böcker i hyllan som väntar på att läsas + en massa andra saker som bara ligger där och skräpar :P

Va jag känner för att göra just nu..

Är egentligen sova ^^

Men om man bortser från detta skulle jag helst bara vilja komma bort lite från tillvaron, skulle inte tacka nej att ha lite lov och dra utomlands eller nått :) Men inte så sol å bad semester utan ut och se världen, vill se städer och vandra runt och bara njuta av allt som går att se :) Tyvärr inga lov, men sommarlovet häckar "snart" runt hörnet och måste fan se till att jág gör någe vettigt då! ^^

En annan sak som jag så gärna vill göra är att gå och kolla på fler konserter/uppträdanden eller va man nu kan kalla det. Blir så inspirerad när jag lyssnar på bandit rock när jag sitter i bilen, de berättar att en massa bra band ska uppträda och man blir så himla sugen på att gå och se :) Vill se liveuppträdanden, vill njuta av musiken och bara hänga med i svängarna ;) Om någon någonsin e sugen att kolla in någe band (som jag tycker e bra då^^) så e de bara att fråga mig, hänger gärna på ;) haha 

Men de e la vad jag dagdrömmer om just nu. Att få resa bort och att gå å lyssna på mer bra musik live ;) Dessutom en till sak jag önskar är sol och värme :) GE MIG VÅR NU FÖRINIHELVETE!! ^^

 
tänkte bara bjuda på en söt bild av en söt katt ^^ haha

Roliga rubriker ^^

Hittade detta bland lite gamla dokument som jag satt och tittade igen och fyfan vilka härliga rubriker som har skrivits genom tiderna ^^ vet inte vart jag hittade dessa en gång i tiden, men de e värda att bli sedda :) Man får sig ett riktigt gött skratt ;) Läs och njut ^^


Sydsvenska Dagbladet:

Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv

(Fy för att tillbringa 2 år i Eslöv!)

 

21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare.

(Åklagare är hett eftertraktade på Svarta börsen har jag hört!)


Nordvästra Skånes Tidningar:

Mannen dog medan kvinnan avled.

(Och skillnaden är...?!)


Örebrokuriren:

Gynekolog hittade knarkgömma.

(Var undrar man genast?!)


Svenska Dagbladet:

Färre gökar i södra Sverige.

(Vilket låter märkligt med tanke på hur många barn som fötts hittills i år!)

 

Ingen av de omkomna hade livshotande skador

(Istället dog de av...??)


Upsala Nya Tidning:

Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse.

(Tur att man inte är anställd där...)


Bergslagsposten:

Inga spår efter skidåkare.

(Han måste ha flugit fram)

 

Huset som brann ned till grunden blev totalförstört.

(Nähä...?)


Ölandsbladet:

Mindre poliser till Borgholm.

(Vad är maxlängden?)


Helsingborgs Dagblad:

Vi skriver alt dåligare.

(Det jör vi vel inte!)


Dagens Nyheter:

Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga bensinförbrukning.

(Inte undra på!!)


Expressen:

Svältdöd blir vardagsmat.

(Vad blir då festmat?)


Dagen:

Lam pojke bortsprungen.

(Hur lam var han sa du?)


Aftonbladet:

Arbetslösa har rätt till dagisplats.

(Då är de ju åtminstone sysselsatta!)

 

Polisen grep torsk i fiskhamnen.

(Var hittar man annars torsk?)

 

Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld.

(Yeah right!)


Östersundsposten:

Krockade med älg på motorcykel.

(Åker älgar motorcykel...?)


Metro:

Yrkesmördare misstänkt för mord.

(Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!!)

 

Tre greps för våldtäkt på Finlandsfärja.

(Hur stor är sannolikheten att det finns TRE män som tänder på

Finlandsfärjor??)

 

Fredag :)

Igår var jag hemma hos cattis på lite fest med några stycken från hennes klass, det var riktigt kul :) Vi åkte sedan in till stan då vi hade tänkt att gå till stockholms nation, men då det var fullt med folk där så gav vi upp efter en stund i kön (eller snarare 45 min ^^) De e helt sjukt hur fort det blir fullt på en torsdag på en nation, vi var inne där innan klockan 10 och det var proppat... Konstigt? Men jag tycker att vi hade det jävligt skoj på förfesten iaf å på bussen in ^^ Så kvällen vart lyckad :)


Hemm hos cattis på förfesten ^^ Min favvo pose ;) haha

Ikväll bidde de bara att tat lugnt, för imorn är det jobb 7-12 och sedan även 16-22, å på söndag är det 7-12 som gäller.. Så mkt jobbande denna helg, men de e pengar och det behövs alltid :) Dessutom kommer man inte kunna jobba hela april ju eftersom man är uppe i Falun på VFU :)

På söndag bidde de å match mot Storvreta efter jobbet :) Så full rulle denna helg och nästa vecka bidde de hårdplugg som gäller då det snart är dags för examinationer..

Ledig dag :)

Idag är jag ledig från skolan och det är så skönt :) Känner verkligen att man få energi, dels för att solen är framme och lyser så härligt och dels för att man fick sova ut ^^



Idag har man färgat håret, var på tiden då man började se lite blek ut ^^ Snart dags och klippa sig också, har beställt tid nästa onsdag och då bidde håret kort igen om inte ännu kortare än förra gången ;) Gillar kort hår, men eftersom jag klipper mig så sällan så hinner det alltid växa ut och bli långt :P Har vuxit över en dm sen jag klippte mig sist iaf, om int mer ^^



Sedan sprang man efter katterna lite och tog lite kort ^^ Dvs säga när de kände för att sammarbeta med mig :P







Annars så har det inte blivit så mkt mer gjort idag :) Slappat och tagit det lungt. Ska laga mat sen, annars ingenting spec. Kanske ska försöka att få lite skolarbete gjort :P

Tisdag :)

Idag har man spenderat ytterligare en dag i skolan ^^ Hade seminarie idag och en föreläsning om sjukgymnastik inom spänningshuvudvärk och Migrän. Var intressant, men dock är det mycket i skolan just nu och det känns som att man inte hinner med så mycket annat än bara skolan :/ Men de e la inte helt sant, man hinner klämma in lite annat på fritiden iaf, bidde ju lite innebandy å gymmande och data, filmer å allt annat slappande :P Men jag är konstant trött å har fått spänningshuvudvärk som jag alltid tycks känna av när man sitter på föreläsningar ^^

Spec de föreläsningar som handlar om huvudvärk :P Nä men de e int mkt ork kvar i denna kropp. Ser fram emot VFU:n uppe i Falun, det ska bli så härligt :) Har skaffat boende nu iaf genom lite känningar ^^ Ska bo hemma hos en familj där uppe där barnen just har flyttat ut, så mamman i familjen tyckte bara att det skulle bli kul att ha någon där :) haha, men de känns riktigt bra. Det som dock inte känns lika bra är att det är två muntliga tentor innan man ska ut.. Men jag hoppas på att de kommer gå lika bra som de föregående :) Håll tummarna för mig ^^
Nu ska jag snart iväg på träning :)