ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Snart 23!

Imorn så bidde de att flyga hem till Uppsala för här ska det firas ;) Inte bara min födelsedag som råkar infinna sig imorn (om ca 4,5 h om de ska vara precist) utan också Valborg som är nu på tisdag! På valborg är Uppsala stället att vara på, tror jag, har egentligen aldrig varit på någe annat ställe vid valborg förutom hemma i lilla byn vid brasa, vilket också är rätt så trevligt ^^ Men ändå, i Uppsala ska ja va och med flera av mina härligaste vänner :) Vi ska la titta på forsränningen (om det nu blir någon pga av de höga vattenståndet) och sen äta lite kinamat, dricka lite gott å bara njuta, sedan bidde de att grilla någe gott på kvällen ;) Ser fram emot de ^^

För sen den 6:e bidde de att fara åter till Luleå och lägga in högsta växeln när de gäller plugget ;) 

Lugn och ro!

Idag har det varit en sån där dag där det känns som att allt bara har varit rofyllt och härligt. Jag har verkligen haft ro i själen och jag har kunnat slappna av på ett sätt som jag inte har på ett tag nu. Jag har kunnat bara tagit det lugnt och i min egen takt. Jag var och simmade mitt på dagen och det var härligt, då det knappt var någon annan i simhallen. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men den här dagen var välbehövlig!

Nu sitter man här med ett leende på läpparna! Hoppas att morgondagen blir lika bra som idag :)

Umeå

Sent igår kväll kom jag hem efter ungefär en vecka nere i Umeå hos Johanna :) De va dags för ytterligare ett kurstillfälle på den andra kursen om muskuloskelektal rehabilitering som jag läser. Det kändes som att tillfället var väldigt kort den här gången, som att tiden bara sprang iväg (vilken jag tror den gör ^^), men de kändes dock roligare denna gång :) Det var också såklart härligt att träffa Johanna igen och nu hoppas jag att vi ses igen till sommaren, annars till hösten :)

Jag känner mig rätt till ro just nu. Allt faller på plats och det känns bara härligt just nu. Ser fram emot sommaren och att spendera den på kalmar/öland. Det ska bli roligt att testa på att bo i den nedre delen av Sverige denna gång ;) Vem vet vars man hamnar till hösten sen ;) Det är kul att upptäcka Sverige en del i taget :)

Denna bro kommer man att passera dageligen på väg till arbetet :)

Lifehouse

Jag har fastnat lite för den här sången. Får mig att minnas och tänka tillbaka!
 

Sommarjobb!

Äntligen börjar bitarna att falla på plats :) Nu har jag fått sommarjobb i 8 veckor på Hälsocentralen i Mörbylånga på Öland :) Det känns jättespännande samtidigt som det känns otroligt skrämmande att nu tillslut komma ut i arbetslivet ^^ Jag känner att jag kommer ha otroligt mycket med mig från denna OMT kurs jag läser nu och jag är verkligen glad att jag valde att läsa den :)

Det känns overkligt! Nu är det bara att läsa på ordentligt och förbereda mig inför sommaren. Jag är så himla glad!!

Winnie the Pooh aka Nalle Puh

En av mina favoriter att citera är Nalle Puh av A.A Milne. De finns ett flertal helt underbara citat som jag bara älskar!

“If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you.”

“How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard.”

“Some people care too much. I think it's called love.”

“I think we dream so we don’t have to be apart for so long. If we’re in each other’s dreams, we can be together all the time.”

“Promise me you'll never forget me because if I thought you would, I'd never leave.”

“How do you spell 'love'?" - Piglet
"You don't spell it...you feel it." - Pooh”

“Did you ever stop to think, and forget to start again?”

“The things that make me different are the things that make me.”

“If there ever comes a day when we can't be together, keep me in your heart. I'll stay there forever.”

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That's why we call it the present.”

Jag kan sitta länge och läsa dessa citat och jag blir glad varenda gång jag gör det :) Alla borde tänka mer som underbara lilla Nalle Puh trots att han inte hade mycket av en hjärna, så är han bland de smartaste ^^ (å ja jag vet att det e milne som ligger bakom allt ^^)

Ett steg närmare

Ja du, här sitter man och känner sig rätt så rastlös för tillfället ^^

Tiden bara går och går, fort som tusan och framåt! Vilket på ett sätt är bra, men samtidigt önskar jag att den kunde sakta ner lite. Hinner knappt tänka :)

Plugget tar upp mycket av tiden, men som sagt har jag blivit beroende av Game of Thrones (nu inne på avsnitt 8, säsong 2). Men jag söker samtidigt en massa jobb, framför allt till sommaren, och det är extremt energikrävande. Inte just det faktum att söka, men att vänta på besked och oroa sig att man inte kommer få någe jobb. Det tär på en. Jag hoppas verkligen att jag kommer få någe nu till sommaren. Har eventuellt ett på gång, den domen får jag förmodligen imorn! Jag håller tummarna.

Plugget går bra, men det är mycket känns det som att göra för tillfället. Ska hålla en lektion imorn med en annan tjej i OMT kursen här uppe och sedan i slutet av nästa vecka så blir de la att fara upp till Umeå för att vara med på träff i den andra kursen jag läser om muskuloskelektal rehabilitering. Tills dess måste jag dessutom ha gjort en del uppgifter. Men det känns bra att ha saker att göra! Trots detta känner jag mig rastlös ^^

Game of thrones

Har fastnat helt för denna serie! Började att kolla på den igår och idag är jag redan inne på avsnitt 7 av första säsongen! Man kan ju undra hur jag spenderar mina dagar och om jag inte har någe bättre för mig ^^ Men jag lovar jag får också andra saker gjorda även om de nu inte blir allt för mycket ;)

Vad önskar du dig?

Familjen har börjat fråga mig vad jag önskar mig i födelsedagspresent och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det finns i alla fall två saker som jag skulle vilja ha, men inget av de går att köpa för pengar eller på annat sätt införskaffa! Det ena är ett jobb och det andra ja.. de du! Så får se om jag kommer på någe matnyttigt att föreslå dem, men annars så blir de la alltid någe :)

Jag tror jag börjat få lite vårkänslor. Jag tycker de e underbart med sol och lite värme! Men saknaden är som störst denna tiden på året. När fåglarna kommer fram och solens strålar värmer. Jag längtar efter något mer, men samtidigt är jag rätt nöjd! De faktum att jag saknar dig är dock oundvikligt! Jäkla vårkänslor! ^^