ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Godkänd

Ja då var denna VFU period vid sitt slut. Å godkänd blev man ^^ Bittersweet e de jag säger just nu dock. Jag skulle gärna stannat kvar i ett par veckor till, för det har varit väldigt roligt och lärorikt :) Men allt de goda måste la ta slut nångång ^^
.
I helgen väntar grillning, härligt sällskap, firande och valborg efter de ;)

A walk

No control...

"Meeting you was fate, becoming your friend was a choice, but falling in love with you I had no control over."


Don't let people tell you what you can and cannot do!

Fredag den 13:e tog slut för en minut sen ^^

Förkylning i högsta hugg ^^ Men jag ska fan ta å få den att försvinna nu under helgen! Man blir så seg av att vara förkyld och det påverkar en nu när man e ute på praktik. Så vill vara bättre till mån. Bara 2 veckor kvar på VFU:n nu och det känns tråkigt :/ Jag önskar att vi hade fler veckor... Får göra det mesta av den lilla tid man har kvar :)

Sunshine

I love my guitar

Påskledigt ^^

Nu e snart påsken förbi. Har varit skönt att vara ledig i 4 dagar, känns som en hel vecka ^^ Har hunnit med en del. varit i Västerås hos kompis och ätit grekiskt och spelat sällskapsspel. Varit hemma hos både mor och far. Där de bidde påskmiddag hos pappsen på lör och sedan första grillningen hos mammsen på sön :)
.
Idag har jag bara latat mig, känns som att jag håller på att bli sjuk. Ont i halsen och seg i huvudet. Men intalar mig själv att jag verkligen inte har tid att bli sjuk. Har ju praktik igen imorn. Å där går de bara fin fint och de e riktigt skoj :)

Gut musik!

Första april 1962 - Nylonstrumpan

En klassiker ^^
.