ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Snart "Jullov" ^^

Imorgon är sista dagen jag arbetar för i år! Wihoo! ^^ Härligt och underbart ska de bli att få vara ledig nästan 2 veckor och spendera denna tid med nära och kära! Imorgon blir det att fara hemåt mot lilla Tuna och träffa familjen i ett par dagar. Blir bland annat minijul med Cattis och gänget, en tur med eckerölinjen för att äta lite julbord tillsammans med Jenny, samt såklart att fira jul med familjen :) Den 25:e ska jag fara neråt i landet mot min fina Knas och fira lite med honom också! Sedan den 27:e så far vi till London! London calling ;) Känns hur bra som helst! Saknar min karl nu när man inte har sett honom på snart 1 ½ månad!

Jag behöver verkligen lite ledighet känner jag. Tror min hjärna redan har tagit semester ^^ Dock så bidde de tillbaka till verkligheten och jobb den 2 januari sen nästa år. Men de tar vi när de kommer! Nu ska jag njuta av att få komma hem!

Vi ser det snöar, det var la roligt.. eller vänta nu backa bandet..!! ^^

Det är ingen hemlighet att jag inte är ett stort fan av snö! Nu idag när man kom utanför dörrarna på jobbet så fanns det dock gott om denna vara..! Jag fick vada hem i den där jäkla snön då plogbilarna hade inte varit ute å farit, eller kanske de hade, de blåste ju även full storm på de hela (en smått överdrift kanske men ändå..)! Jag hade inte tänkt på snön direkt idag då jag hållit förflyttningsutbildning hela dagen så har inte rört mig utomhus. Så de bidde lite av en chock! Blev dock glad över att det var idag det snöade och inte tidigare nu i veckan!

Jag har nämligen mått smått kasst faktiskt! Sympatisökare ja! Jag har haft feberfrossa 2 nätter denna vecka, i natt fick jag dock som tur sova ifred från denna! Jag har mått allmänt illa, haft sjujävulsk huvudvärk framför allt på kvällarna och har ärligt talat bara velat ligga ner och göra absolut ingenting! Dock har jag haft jobb att sköta, tur att det har varit bättre under dagarna. Idag är det dock bättre! Det enda som är kvar nu är magsmärtorna.. de är lite obehagliga. Hoppas de också går över snart! Men man ska la inte klaga allt för mycket här i livet ^^

Tillbaka till snön.. Jag hatar den! Jag tänker hålla mig inomhus resten av dagen och bara slötitta på serier och hoppas att i alla fall stormen har lättat tills imorgon och att gatorna är plogade då jag beger mig till jobbet!

Älskar snö! Eller inte! En bild från tidigare år. Det går ju an i alla fall när det är soligt ute å snön ligger fint på backen, men inte när det blåser på en i 120 km/h ^^