ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

21 - No not black jack! My age! ^^

It's my birthday, it's my birthday, it's my birthday ;) haha

Men såklart känns de int så, men fått en del gratulationer iaf :) Yeii :)

Imorn är de valborg ;)

Sista dagen som 20 åring :)

Imorgon fyller jag 21 år :) Känns dock absolut int så... utan det känns som vilken annan dag som helst, kanske känns lite mer spec på imorn eller på sön då man ska fira, men just nu för tillfället känner jag mig inge spec.. De blir ju sista dagen på praktiken imorn å. Allt kommer på en och samma gång och det känns konstigt att int vara kvar här i Falun sen.. Jag kommer sakna det. Vet int om det riktigt har slagits in i skallen ännu att jag inte kommer vara kvar här.. Det känns som hemma och jag har kännt så sedan första stunden jag kom hit :)

I had fun while it lasted ;) Så nu blir det tillbaka till verkligheten och Uppsala igen. Nästa vecka blir det att skriva en rapport till skolan å sedan har jag bara 2 st 2 veckors kurser kvar och sedan är det sommarlov ;) YEII ^^

Födelsedag, valborg och firande ;)

Idag är det onsdag, idag är det en fin dag ;) Jag menar solen lyser och man får sån energi, dessutom att man klarade slutbedömningen på VFU:n bra försämrar ju int saker å ting :) Så nu har man någe att fira ikväll då man ska ut me nettan, som man bor hos här i Falun, till puben ;)

På fredag fyller ja år, 21 bidde man i år.. Man börjar bli gammal känns det som ^^ haha, närå int ännu på ett tag :) Men eftersom min praktik slutar på fredagen och då jag åker hem då å, så bidde de inget firande på fredagen, utan det spar jag till söndagen ;) För på lördagen har man int heller tid! Då e de ju valborg ;) Å alla vet ju att uppsala är den staden man ska vara i när det är just valborg ^^

De känns dock väldigt sorgligt att det snart är dags att lämna falun bakom sig.. Har haft det väldigt trevligt här i nästan 6 veckor nu :) Men de e dags att dra sig vidare igen, vilket också på ett sätt är skönt. Borta bra, men hemma bäst är ett ordspråk som faktiskt passar rätt så bra. Visst är det skönt att komma bort från hemmet ett tag, man får lite perspektiv på saker och ting. Men när det väl kommer till kritan så e de alltid skönast att vara hemma. Kommer att sakna falun, men kommer att ha med mig det hela livet. Å jag e ännu ung och jag kommer hinna med många nya äventyr ;)



Detta är ozzy :) En söt liten kattunge som de jag bor hos här i Falun har nyligen skaffat ^^ Träffade honom först i måndags då jag kom hit igen efter att ha varit hemma under påsken :) Jag blev kär direkt.. En sån liten sötnos han e ^^

Härlig dag :)


Mat till ett helt kompani ;) Grillat e alltid godast ^^


De 3 syskonen Karlsson samlade till påsk ;) Alltså jag å mina 2 bröder :)

GLAD PÅSK!! ^^


Bright colours are the sign of easter ;) Fruit is better than candy ^^

I just had a bit of a bad day, but I'm trying to enjoy the sun.. those fucking clouds!

Idag har varit en dryg och ganska tråkig dag. Började med att jag var irriterad redan från start av dagen, någon lyckades verkligen få mig att känna mig bra! eller inte! Men sen när man väl kom till jobbet/vfu:n, så fick man reda på att avdelningen där jag jobbar har drabbats av magsjuka.. Trevligt liksom och man måste ju jobba där ändå. Dessutom så har jag pat på andra avdelningar, men dessa får jag inte träffa nu och jag som har tänkt ut träning och vad jag vill göra med dem å så.. Så då blev jag lite småsur. Jävla magsjuka!

Men nu har jag tryckt i mig lite ost och kex och mitt blodsocker har gått upp lite så att jag nu känner mig lite piggare iaf ;) haha. Så ska försöka att se saker lite mer positivt. Som tex att på tors åker jag hem över påskhelgen och ska vara där tors-mån och bara njuta av att vara hemma och gosa med katterna och bara tat lugnt ;) Grilla, umgås med kompisen och familjen :)

Regrets ain't nothing for me, so lets move on from here :)

Fan nä nu får jag ta å skärpa mig ^^ Eller nja lite iaf, men man lever bara en gång i livet :) 

Igår kväll var jag på grillfest och de bidde la kanske lite för mkt att dricka *ops* haha, så jag har lite minnesluckor.. av typ mer än halva kvällen, har bits and pieces, men inte så väldans mkt. Kommer dock ihåg att det var jag som fick leka grillmaster ;) Jag e jävel på att grilla.. eller nja.. men de bidde int bränt iaf ^^ Å gott bidde de.

Hade riktigt kul iaf och riktigt sköna personer som var där, kände bara en men de gick bra de ändå ^^ Ibland får man la tat upp till bevis att man iaf kan vara någelunda social :P Skön dock att jag har sluppit baksmälla, det enda jag känner är lite seghet, men annars har jag varit uppe och varit pigg sen kl 7-8 imorse ;)


Bild från förr.. SKÅL ^^

A girl's gotta what a girl's gotta do, and for now that's absolutely nothing ^^

Idag känner jag mig: Uttråkad och Uppblåst ^^ Not a good combination! Så bara för att göra det värre sitter jag och svullar på lite godis å tänker int röra en fena ikväll :P God damn it! De e ju heller inte direkt någon bra kombo :P Fan borde ut och röra på mig, springa eller vad som helst..

Fy fan vad jag kommer att ha gått ner mig när jag kommer hem från Falun.. Min kondition kommer vara i botten och musklerna kommer att förtvina och man kommer ha fått dubbla fetthalten i kroppen eller nått känner det som ^^ Haha, iaf idag. Vetefan varför jag känner mig så uppblåst idag.. Hm?! Jag måste verkligen, verkligen börja röra på mig mer, så imorn om jag kommer ihåg ska jag slita med träningskläder och gå till gymmet efter jobbet :) Se om man orkar någonting alls ^^

Men de värsta just nu e int att ja int rör mig så mkt, för jag går iaf en hel del minst 30 min ute och springer runt en del hela tiden på jobbet, men de e fan egentligen int tillräckligt för en som e van att träna minst 2-3 ggr i veckan + allt annat i vardagen. Men som sagt de värsta e int att man inte rör sig, utan de e vad man stoppar i sig. Å just nu kan jag säga att jag är allt annat än stolt över mig sj :P Jag har haft ett sånt himla godissug denna vecka.. Usch, mår illa när jag tänker på de egentligen. Men så himla sötsugen! Men from idag så ska jag int köpa någe mer sött eller för sliskigt. De e int bra för kroppen och det känner ja. Kommer definetivt att ha gått upp ett par kg när jag är här :P Int bra ^^


Candy's bad..

Wish I knew what I don't know, but I guess there is some fucking reason for not knowing.. so what the hell, lets just go with the flow!


Tisdag idag och dagarna bara sveper förbi i all sin hast. Tråkigt, men skönt. Hm, kommer kännas konstigt..

Idag har det varit fint väder iaf, solen har tittat fram och jag har känt mig på ett ganska bra humör faktiskt :) Har skrattat mycket, men den här tröttheten som man går runt med :P vetefan va den beror på alltid. Så ikväll blir det tidigt i säng och sova fram till 7 då man måste bege sig upp för att hinna till jobbet i tid :)

En film kanske är nästa steg i kvällens händelser. Jag känner inte för så mkt annat :P De känns som att man pratar alldeles för mkt i telefonen på sistone, känner sig nästan för populär ibland ^^ Undrar om alla som ringer har dolda motiv med sina samtal ;) Tror de har med att göra att folk vill ta del av min vishet, haha! Tror inte att jag alltid kan leva upp de till de krav som ställs på mig. Alla på något vis förväntar sig att jag ska kunna allt, men de kan jag int, inte ens i närheten. Men visst att jag har en viss logik inbyggd i mitt system de har ja. Men kunna allt e omöjligt och ibland har jag bara lust att inte kunna allt heller.

Ibland är de dock kul att hjälpa om inte personen som man hjälper takes it for granted, om de uppskattar de. Å då menar jag inte att de ska behöva säga det varje gång, utan bara att man inte ska missbruka det. Jag gillar att försöka hjälpa iaf, men ibland har jag ingen lust och ingen motivation, men för det mesta så gillar jag bara att få uppmärksamheten ;) Attentionwhore tänker ni nu, å ja lite i den stilen faktiskt ^^


Parkbänk i england.. tycker om bilden på någe sätt. Gillar placeringen av bänken och att den förmodligen för det mesta står där ensam.. runt ett hörn.. hoppas att någon ska komma förbi. Kinda out of place, just like me sometimes..

Söndag = Vilodag

Jag har haft en underbart trevlig helg faktiskt :) Spelat Yatzy och tagit det allmänt lugnt och mysigt lite ^^

I torsdags var jag å kollade på sista SSL semifinal matchen mellan Warberg och Falun, vilket slutade i förlust.. synd för falun. Men hade iaf en trevlig kväll då å :) Så veckan har varit riktigt bra och jag mår riktigt bra :) Synd bara att tiden går så fort. Jag kommer sakna falun..


Från matchen i torsdags :)

Onsdag.. Yeii!..

Jag fattar inte vad som är med mig, var länge sedan jag var så här trött. jag är trött hela tiden. Idag när jag kom hem gick jag och la mig å sov ca 1 h och nu sitter jag som en jävla zombie känns det som :P

Ingenting spec händer idag, kanske ska ta mig ner till lokalpuben med den jag bor hos och ta mig ett glas, men annars bara chilla ;) Känner mig så tråkig och uttråkad för tillfället ^^

Älskar onsdagar... Imorn torsdag någonting att göra iaf, innebandymatch Yeii ^^


Undrar hur katterna mår där hemma ja :) Sötisarna ^^

Sleepyhead ^^

Jag är så trött.. Vetefan vad jag har hållit på me ^^ Igår låg jag i soffan och kollade på innebandy mellan Warberg och Falun på tv:n och jag somnade någongång i slutet av 2:a perioden tror jag och sedan vaknade jag upp när det var bara ett par min kvar av matchen. Å då var klockan kvart över 9 typ å jag var astrött så gick å lag mig ja :P

Idag har det int hänt någe spec, kommit hem från jobbet/praktiken för ett tag sedan och nu e jag fortfarande lika trött som igår. Så de blir inget spec idag.. typ titta på någe film och bara slappa :) Kan behövas ibland det också :) Resten av veckan är inget planerat förutom att jag ska kolla på SSL matchen mellan Falun och warberg här nere på lugnet ;) Bidde mkt innebandy för mig när jag är här nere, men de e fan kul att kolla på live :) Dessutom kan man passa på att använda sig av kameran :) Kul e de å att man fick med sig studiekamraten, som också e här nere i Falun, till matchen :) Inte för att jag kanske kommer att vara så översocial eller så när man sitter där med kameran :P Men han e förvarnad ;)


De två senaste matcherna har ju Warberg tagit hem, med först 3-7 och nu senast igår med 6-4, får se om det är Faluns tur att ta en hemmavinst nu på tors..

Just grab every chance you get to have a nice time, don't let it pass you by! :)



Vet inte vad jag ska skriva.. Har haft en trevlig helg :) Imorn är det dags för praktiken igen, så dags att sova och tagga till lite ;)

IBF Falun - Warberg IC = 3 - 7

Igår var jag och kollade på SSL semifinal matchen mellan Falun och Warberg. Det var fram tills dess att det var 5 min kvar väldigt spännande. För i slutet så tog det helt slut för Falun. På de sista 5 minuterna släppte Falun in 4 st snabba mål och warberg gick segrande ur matchen med 3 - 7. Lite synd faktiskt då jag hejade på Falun, vet inte varför egentligen, men de e la för att de har hemmaplan här då kanske. Men de sprids en sån härlig stämning och det var publikrekord där igår 2400 pers ca och alla klappade och hejade på :)

You shall not tell lies! But just because it's the first of april, i'll cut you some slack ;)

Idag är det den 1 april och inte vad jag ännu vet har jag blivit lurad av någon 1 aprils fantast :) Har inte heller försökt att lura någon då jag inte har några bra skämt eller så, så man e la ganska tråkig ^^

Hade de riktigt kul igår kväll ^^ De kommer jag nog göra om igen ;) Men ikväll bidde de innebandy som gäller för hela slanten, för de e då så att IBF Falun spelar match här på hemma arenan mot Warberg IC, semifinal i SSL för herrarna. De blir att kameran hänger med ikväll och kommer sitta på första parkett och ta en massa bilder, förhoppningsvis så får jag någon bra bild den här gången också. Men ljuset i den här hallen e mkt bättre än den jag har som hemmaplan med mitt lag. Lyset där suger :P Så min kväll e uppbokad, dock lite synd att matchen börjar så sent kl 21.. Så de blir la int att man kommer i säng innan 12 tiden ikväll :/


Från förra matchen Falun spelade mot AIK.