ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Kap Verde nästa :)

Nu har man bokat resa till Kap Verde tillsammans med Jonas. Ska bli så härligt att komma bort i 2 veckor och bara ta de lugnt och göra absolut inte mer än nödvändigt! Så just nu längtar jag till mars. Den 10 bär det av!

Nästa sak som står på schemat är dock att fara hem till Uppsala nu i slutet av januari. Ska träffa Jonas och passa på att träffa nära och kära! Kommer hinna med en pubkväll och en melodifestivalkväll. Sedan ta de lugnt under lördagen. Det är så himla synd att dagarna går så fort. Speciellt när man vill att de ska gå långsamt och räcka länge. Nu när jag träffar Jonas så har jag inte sett honom sedan den 6 jan. Känns dock som en evighet.

Tur att man har jobbet, Sara och Johan här uppe så man har något att sysselsätta sig med. Denna helg bidde det dock att ta det lugnt. Ska lata mig ordentligt. Har varit mycket på jobbet under veckan känns det som. Det enda som är planerat denna helg är den vanliga söndags badmintonen ^^ Tycker det är så himla kul!

Jag känner mig lite rastlös just nu. Försöker komma ihåg hur man startar en stickning. Stickade förra helgen, men har sedan dess hunnit glömma bort de ^^ haha! Är man duktig så är man! Kommer nog på det så småning om. Annars finns det alltid Google ;)

Bild från hotellet vi ska bo vid på Kap Verde ^^ Vi åker med fritidsresor - all inclusive! Awesome ;)

-800 grader du kan lita på mig...

Eller nja det är la runt -20 grader men de skulle lika gärna kunna vara -800. Det är kallt! Jag fryser! Jag vill åka till värmen! ^^ *BRR*

Ge mig sommar och värme. Man borde la kanske inte bo i Norrland om man inte gillar kyla ^^

Nytt år och nya möjligheter! ^^

Jag har inte haft tid att skriva på ett tag nu, det har verkligen varit full rulle hela semestern jag haft nu under jul och nyår. Först var jag hemma hos föräldrarna och firade jul, sedan for jag neråt till Jonas i Örkelljunga och därefter åkte vi iväg till London där jag, Jonas, Jenny och Daniel spenderade nyår :)

Det var hur härligt som helst och nu sitter jag och tänker tillbaka på tiden i London. Det var en av mina bästa Londonresor hittills! Vi hann med så mycket och sällskapet var underbart :)

Jag har även hunnit med att vara hemma i Uppsala och lilla Tuna en gång till nu i helgen som var. Så nu är jag trött på allt farande! Så nu bidde de att hålla sig i Sveg tills 31 jan då jag och Jonas ska träffas i Uppsala igen. Jag saknar honom mycket och det k'nns konstigt att vara så långt ifrån varandra. Vi har verkligen kommit närmare varandra nu under dessa semester veckor. Jag är glad att jag har honom!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyår i London