ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Flyttstäd!

De e jobbigt att städa och det tar sin lilla tid! Första gången i mitt liv som jag verkligen behöver flyttstäda och jag förstår nu hur jobbigt det kommer bli om jag fortsätter flytta runt som jag planerar att göra ^^ Tur att det är en etta jag bor i, men upptäckte hur jobbigt ett kök kan vara att städa ur och ändå e detta ett rätt så litet kök :) Men de börjar arta sig nu och har ju också morgondagen på mig att bli klar med städet :) Sen slipper man städa på ett tag ^^
 
Imorn bidde de också att ta avsked av den underbara klassen som jag har gått med här uppe i Luleå på OMT kursen :) De bidde grillning på kvällen, vilket ska bli roligt och såklart gött ;) 
 

Godkänd! ^^

Usch va jag inte gillar praktiska/muntliga tentor eller något där det sitter någon och bedömer en (ex min uppkörning :P) ^^ Men nu är det avklarat och jag fick godkänt :) Så snart är tiden här uppe i Luleå slut. Bara ett par dagar kvar och nu är det flyttstädning och packning som gäller. Kommer hem till kära lilla Tuna nu på fredag igen :) Är där nån vecka sedan iväg till Kalmar! Jag längtar <3

Praktisk examination!

Imorn har vi den praktiska/muntliga examinationen i OMT kursen här uppe i Luleå. Älskar praktiska tentor - eller inte! ^^ Just nu dock känner jag mig mest uttråkad. Kommer inte plugga någe mer idag, för efter klockan 18 dagen innan en tenta så ska man inte plugga någe anser ja, utan sitter det inte då så kommer de helt enkelt inte att sitta ^^ Så därför måste jag nu hitta någe att roa mig med, se om jag kan hitta någon bra film att slå igång :)

Önska mig lycka till ;)

Nu bidde de tomt ^^

Hon som jag hyr lägenheten av i andra hand har varit å hämtat alla möbler och köksgrejer och sånt idag så nu bidde de väldigt tomt här inne ^^ Men far ju hem nästa fredag, så man klarar sig nog tills dess utan alla grejer ;) Har ju sängen kvar iaf eftersom den e min egen, vilket är viktigast ^^ Så väldigt spartanskt just nu ^^ Tur att man lagade en massa mat igår, så man kan leva på de nu under veckan som e kvar ;)

Snart så...

Är det slut på tiden här uppe i Luleå.. usch va tiden har gått fort. Nu på tisdag så har jag den sista praktiska tentan och sen är det bara flyttstäd och grejer som gäller! Så nu pluggar jag på hög nivå, för att klara av den så jag slipper komma tillbaka hit ^^ Efter Luleå sen så bidde de hem till lilla Tuna igen i några dagar och sedan bidde de att fara ner till kalmar den 8:e och vara där tills augusti :)

Så det blir iväg på nästa äventyr :) Ser verkligen fram emot sommaren! Sen efter sommaren vem vet vars man hamnar ^^ Det är det som är lite spännande. Livet brukar vara snäll mot mig och jag brukar hamna på väldigt bra och härliga ställen, så vi får se va livet planerar för mig näst ^^

Älskar vädret för tillfälllet! Det är varmt och skönt och man kan gå runt i shorts och linne :) Underbart! Nu e de verkligen sommar i luften ^^ Jag är på bra humör! :)

En artist som jag verkligen älskar att lyssna på just nu är Ron Pope och rekommenderar hans låtar starkt! Väldigt fina låtar! :)

 
 
 

Jenny på besök!

I helgen nu som va hade jag Jenny å Fanny (hunden ^^) här uppe på besök i Luleå. Det var riktigt roligt och vi hade ju så jävla bra väder! Helt underbart! :) Hon skulle ställa ut på hundutställningen i Piteå, så följde me na på lördagen och därefter så for vi till Piteå havsbad och doppade fötterna i havet ^^ Härligt och Fanny tyckte de va riktigt roligt hon me ^^ Sedan grillade vi vid vattnet på kvällen och bara njöt! 

 
 
 
 

Luleå på våren!

Luleå är så mycket finare och härligare under våren än vintern anser ja, eller nja jag tror att alla ställen är bättre under våren/sommaren jämfört med vintern ^^ men ändå nu när snön är helt borta, solen är framme och det börjar äntligen vara en härlig vår/sommar värme i luften så kan man inte göra annat än att njuta :)

Jag bor precis vid en sjö och det är verkligen så härligt att bara kunna gå dit och sätta sig och bara njuta av lugnet :) Jag gillar att sitta vid vattnet och bara känna mig till ro. Hoppas på fler såna här fina dagar vi har haft de senaste dagarna så att jag kan gå dit å sätta mig varje dag en stund. Man behöver lite ro i själen ^^

Årets första springtur ^^

Jag har länge skjutit upp att springa ut på en liten tur här i våriga Luleå, det är inte det att jag inte velat eller känt för det utan jag får nog skylla det på min lata natur ^^ Men idag kom jag verkligen ut på en springtur hetteduga här i det fina vädret. De bidde en ganska lång tur för när jag begav mig hemifrån har jag för mig att klockan var runt 10 över och när jag kom tillbaka stod klockan på ca 10 i, alltså var jag ute i 40 min :P De trodde jag aldrig! Dessutom är jag rätt stolt över mig att jag inte stannade en enda gång ^^ Men nu ska jag inte skryta allt för mkt, har ju varit otroligt lat de här senaste månaderna, så de e la dags att arbeta lite på sig själv nu ^^ Bättre sent än aldrig! :)

Disciplin!

Äntligen har jag fått lite disciplin när det gäller pluggandet! ^^ jag var så himla lat förra veckan och tror jag knappt gjorde någonting när det gällde plugget, vilket inte var så jättebra med tanke på att det snart bara är två veckor kvar tills examinationen! Men denna vecka så e de andra bullar ;) Jag har suttit i timmar både igår och idag och jag kommer behöva göra detta nu veckan ut för att hamna lite mer i fas. Det är ju inte heller endast den praktiska tentan här uppe i Luleå som jag måste förbereda mig inför, utan jag har också en hemtenta och en skrivuppgift att slutföra till kursen jag läser i umeå! Usch! Men snart till sommaren så kommer ja slippa plugget återigen ;) Det måste dock sitta ordentligt nu så jag känner att jag kommer klara av jobbet i sommar nu på ett gott sätt ;) Jag ser så himla mycket fram till sommaren nu!!!

En riktigt gammal bild på en av våra underbara katter som vi haft :) Smillan ^^

I ♥ Photos ^^

Som rubriken lyder så älskar jag faktiskt att ta foton, speciellt på djur å natur ^^ Dock så har jag inte tagit några bilder nu på extremt länge känns det som.. jag har la inte haft någon inspiration till det. Men jag har några gamla foton som jag faktiskt är väldigt stolt över och tänkte lägga upp här (kanske blir lite repriser) ^^ Dock så e detta bara ett litet urval, jag tycker faktiskt att jag tagit många bra foton genom tiderna (trots att de flesta kanske blir lite suddiga - hej ja e ingen expert direkt ^^)

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bittersweet!

Jag har verkligen fastnat för denna låten!
 


 
 

Underbar och saknad!

Jag har haft en underbar em/kväll med T6 uppe här i Luleå, de e så fantastiska hela bunten! Men ändå så är de något som saknas. 

Min identitet!

Jag funderar på att byta mitt efternamn och istället för Karlsson ta min mammas efternamn Övragård. Delvis för att detta är ett släktnamn och jag vill föra vidare det och dels för att Karlsson är väldigt vanligt. Men ändå är det ett väldigt svårt beslut, för Ulla Karlsson är den jag har varit hela mitt liv. Visst har jag benämnt mig Ulla Karlsson Övragård, men att ta bort Karlsson helt känns skumt och jag vill helst inte ha två efternamn.. Så jag är lite splittrad. Jag vill verkligen heta Övragård, men det är ett tufft beslut. Det handlar om min identitet och är inte lätt att fatta!

På dåligt humör...

Jag är på riktigt dåligt humör idag känner jag. Blir irriterad på allt och alla och jag vet inte riktigt varför. Tur att jag inte har träffat på någon idag, för det skulle jag inte orkat med! Det är jobbigt att ha såna här dagar, för det är inte bara idag. Jag känner mig irriterad på plugget, på personer, på datorn och när den inte vill samarbeta med mig ^^ Usch va jag klagar!

Jag har slut med serier att titta på känns det som också :P Väntar på nya avsnitt av game of thrones, greys anatomy och elementary och såg dessutom idag på det sista avsnitten av sista säsongen av Spartacus! Den serien har hållit hela vägen och jag tyckte att den fick ett värdigt slut!

Men mitt bland dåligt humör och vredesutbrott på datorn så fick jag en god nyhet idag :) Jag hoppas på fler goda nyheter från denna part också ;)

Så nu känns det bättre när jag har fått klaga lite!

Hemma i Luleå igen :)

Det var den veckan det ^^ Var underbart roligt att vara hemma och bara njuta av våren som kommer nu med raska steg. Haft en rolig vecka i Uppsala som har spenderats med många av mina underbara vänner :) Valborg var lugn och härlig och spenderades på dagen i Uppsala med forsränning, kinamat och ekonomikumparken för att sedan avslutas på kvällen hemma hos mig i lilla kära Tuna med grillning och majbrasa! Det var verkligen skillnad från förra året, men tyckte det var skönt att tat lite lugnt ^^

Nu under dessa dagar man har varit hemma har det känts som att man har grillat nästan varenda dag.. okej kanske inte riktigt varenda dag, men nästan ^^ Missförstå mig inte nu men det kan bli för mycket av det goda ^^ Grillade också igår med några av de gamla korridorskamraterna, var trevligt att se dem igen va ett tag sen nu ;)

Men nu är man tillbaka i Luleå och det får bli fokus på hög nivå nu när det gäller plugget! Har en hel del att göra, så de e bara att sätta tänderna i det ;)

Men först.. sova... Zzzzz ^^