ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Första tentan gjord ^^

Ja nu e första tentan avklarad :)
Tror att de gick bra och att jag fick godkänt, kändes rätt simpel, men de ska den la vara då det bara har varit 1 veckas kurs :) men rätt så intressant å rolig. Vi fick ju se på en obduktion å se hur man tar hand om en biopsi och lära oss lite om tumörer, lung och hjärtsjukdomar :)

Den kursen vi ska börja med nu e dock int så intressant.. tror ja.. eller nja intressant och intressant.. tror nog att den bara kommer vara jobbig å tråkig.. Hälsopsykologi.. Usch!


Smilla hjälpte mig att plugga :P

Plugg å Nollning :)

Nu har plugget dragit igång igen :) I måndags var första dagen vi hade lektioner och nu på måndag har vi första tentan.. Men de e en ganska enkel kurs som tur e men rätt så intressant :)

Patologi på 1,5 HP är den kursen vi har nu :) Sen på tisdag drar hälsopsykologin 7,5 HP igång och håller på i ett visst antal veckor. Efter de så påbörjas detta års sjukgymnastikkurs som ligger på 15 HP, alltså en relativt stor och viktig kurs som innehåller 2 veckors VFU :) Det ska bli roligt :) Sedan också sist men inte minst så har vi Biomekanik och funktionell anatomi 6 HP. Sedan är T2 avslutad ;) haha bara x antal veckor kvar fram tills v.1 2011 :P

Men det är faktiskt väldigt roligt att plugga igen, skönt att få lite paus efter allt jobb man haft under sommaren :P De e kul att träffa alla i klassen igen och sedan att nu vara T2:a (termin 2:are) för då ingår nollning för T1:or :) Vilket innebär en massa roliga lekar, pubrundor å nollesittning ;) Har varit väldigt roligt och den första "lilla" pubrundan med lekar hade vi i tisdags och den blev väldigt lyckad :) Nästa "stora" pubrunda är nästa tisdag och kommer säkert bli ännu roligare ;) Då kommer vi besöka tillsammans med nollorna alla nationer i uppsala, alltså 13 st :) Den lilla var det bara 3 st nationer som vi besökte :)

Ser fram emot denna termin och det känns som att det kommer att gå bra. Trivs verkligen just nu å känner mig taggad ;)

Nu har också innebandyn dragit igång ordentligt, första inneträningen var i tisdags.. men då kunde jag ju inte medverka då jag skulle iväg på lilla pubrundan. Men idag är nästa inneträning och idag ska jag försöka vara med.. Känner mig lite febrig så får se hur mkt jag orkar.. Men vi har ju första träningsmatchen på lördag och jag vill verkligen vara med :) Men får se hur jag gör.. man ska ju egentligen inte träna om man känner att någon förkylning håller på att bryta ut eller om man känner sig febrig.. men jag vet int.. hm? Får helt enkelt se..

Nä nu du :P

Ha't ;) Bye

Smillan å charlie :)

MINA GULLIGA SMÅ KISSEKATTER ^^Min lilla söta smillan :)


 

Träning :)

Det som är härligt nu när sommaren börjar gå över till höst är att träningen har börjat nu igen :) Spelar ju innebandy i Rasbo ik damlag och nu har vi äntligen dragit igång säsongen ;)

Vi har hittills haft 2 träningar.. uteträningar då, där vi har sprungit på alla de sätt :P haha, med det menar jag: fort, normalt, i backe, i intervaller m.m. Å sedan haft lite styrka med armhävningar, situps, rygglyft mm. :)

Jag blev riktigt nöjd i måndags när vi va ute å sprang. Vi skulle springa 1,2 km snabbt och jag kom in på 5.30 min å de e jag riktigt glad över :) Men ett problem e ju att andningen tar emot, benen orkar men andningen vill sig int alltid ordentligt. Men ändå så känner jag att jag har relativt bra kondition å int borde ha för svårt med den... Men så kan de va :P

Men usch va jag blir galen på min rygg.. allt från skuldror och axlar ner till ländryggen gör på något sätt ont.. Ska nog nu uppsöka en kiropraktor som ska få undersöka ryggen.. se om de e den som ger upphov till mina magsmärtor som jag har mer eller mindre hela tiden molande.. Ryggen är ju så viktig här i livet och jag vill ta hand om den :) Så jag hoppas att kiropraktorn kan hjälpa mig.           Ryggen

Vill ha en ny mobil...


...och jag tror jag har hittat den perfekta för mig :)SONY ERICSSON HAZEL :)

Gick runt å tittade lite på media markt efter mobiler för att se om jag hittade någon som föll mig i smaken och denna gjorde de :) Dessutom har den fått väldigt bra betyg i användarrecensioner vilket e ganska viktigt för man vill ju ha en mobil som e bra och håller :) Dessutom e denna int så dyr heller ca 2000 får man ge för den och dessutom e den bra för miljön å :)

Så de blir nog denna tillslut :) Får se när jag beger mig in för att skaffa den, för e nästan bomben på att det blir denna :)


BYE ;)

TRÄNING ^^

Helt jävla sjukt underbart

Så känns det just nu - bubblande känsla i magen - värkande känsla i de flesta delarna av kroppen (mest i benen) - nöjd glad å stolt efter dagens insats ;) 

Vi hade vår första uteträning med laget ikväll, vi hade haft uppehåll i ca 1 mån så nu var det skönt att äntligen komma tillbaka å träffa lagkamraterna återigen (trots att de bara var ett fåtal) å att få träna ordentligt :)  

Känner mig så slut å de e en av de skönaste känslorna man kan ha. Kommer definitivt ha träningsvärk imorn (annars e de någe fel :P) och på ett sätt är det skönt, för då vet man att de tar :)

Är nöjd över träningen idag också - stolt över min insats. Sprang 1,2 km:s varv runt i ett spår å jag och en annan i laget sprang först. Vi skulle springa 2 varv (ett i taget) på 80 % (alltså ganska fort :P) och första varvet så tog int tränarna tid, men andra varvet (då man var tröttare efter att man hade sprungit de första) så sprang vi på ca 6 min någonting :) Sen så hade vi lite back-rusher, intervaller, styrka och sedan sist men inte minst en hel del utfall (vilket är det som kommer att ge mig träningevärken iaf i benen :P)

Nu e man iaf nyduschad och ska snart bege sig till sängs och sova ut ordentligt :) Ska följa med pappa å margareta till IKEA imorn :)

Förresten man har ju klippt sig ;) Fint va:BYEBYE

Snart börjar plugget igen...

v.34 ska man återigen infinna sig i klassrummet.. En ny termin börjar och sommaren räknas som över :/

Gått alldeles för fort enligt moi, har fan int hunnit njuta av den. Har bara jobbat hela tiden. Fick sommarlov den 3/6 och började jobba 10/6, sen dess har jag nästan bara haft 1 dag ledig i veckan, på enstaka tillfällen fler.. Men annars jobb jobb jobb.. Don't get me wrong, ja gillar mitt jobb, men har int hunnit me att bara tat lugnt, dessutom jobbar jag fram tills den 19/8 och jag börjar skolan igen 23/8, alltså bara 3 dagar att varva ner på..

Ja man får se pengarna i det hela för de e ju dem som behövs och är välkomna att rassla in ;) Men har insett att jag int får tjäna mer än 55600 detta halvår om jag vill behålla mitt studiebidrag, så jag vet int om jag kan fortsätta att jobba så mkt sen. Skulle vilja jobba lite på helger och så, men då blir de la att de sänker mitt bidrag och de vill ja ju helst int. Behöver de där pengarna.. Dåligt att man int får tjäna så mkt man vill utan att behöva bekymmra sig om studiebidraget. DÅLIGT!! Ska ringa å höra med csn sen om hur de kommer bli å så. Hoppas att de fixar sig och att jag int tjänar över den summan.

Men men, annars e livet int så farligt ;) Har försökt att springa iaf 1 ggn/vecka + lite situps å armhävningar.. Ibland har det gått väldigt bra, ibland mindre bra :P Springandet har gått väldigt bra faktiskt :) Är stolt över mig sj som orkar springa 6 km utan att behöva stanna (tar väl ungefär 40 min) å har sprungit 4 km på ca 25 min. Känner mig glad som orkar å väldigt pigg av mig, man får en helt annan energi. Glad att jag bestämde mig för att börja springa denna sommaren :) Hoppas att de kommer gå bra nu på uteträningarna som börjar nu på måndag med innebandyn :) Kommer nog bli bra ^^

TAGGAR ;)BYE