ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Här upp i norr! ^^

Nu har man börjat komma in i vardagen här uppe i norr :)

Örnäset, där bor man just nu då uppe vid edeforsgatan :)

Det lokala coop som man får handla på ;)

Luleå nästa!

Det har varit mycket nu på sistone, känns inte som att jag har kunnat slappna av. Det har varit mycket tågfarande med Göteborg, Umeå och nu imorn Luleå som resmål. Jag hade det väldigt trevligt i Umeå hos Johanna och hennes underbara korridor :) Ska snart upp dit igen, då jag som sagt ska läsa en distanskurs där :)

Idag är det dock mycket som ska göras! Jag måste packa och prioritera vad som ska med till Luleå! Usch ser inte riktigt fram emot det. Vill inte släpa på för mycket och jag måste få med mig det som är nödvändigt.

Just nu har jag också gått och dragit på mig en förkylning med feber och grejer vilket inte är så trevligt. Får fan ont i hela kroppen och man fryser som en galning. Tur att man inte har det såhär så ofta iaf. Senast var i somras! Det går la över inom sinom tid, skyller på vädret :P

Brorsan var här idag och lämnade över sin gamla mobil till mig som jag köpte av honom för en billig slant :) Han hade fixat till den så fint så och den är bättre än min gamla, men känns lite ovan än sålänge och jag måste lägga in alla kontakter för hand, då min gamla mob inte vill samarbeta med sim kortet ^^ Jag är nöjd än sålänge och detta kombinerat med min nya surfplatta, en galaxy tab II, så känns de bra att få in lite ny teknik i livet :) Är super nöjd med surfplattan!!

Utspark och Luleå nästa :)

Imorgon är det dags för vår utspark och det är sista gången klassen är samlad. Det känns helt okej faktiskt, ska bli skönt att få göra lite annat nu i livet. Ska fara upp till Luleå och läsa en kurs där uppe nu under vårterminen. Har precis fått reda på att jag har boende under tiden jag är där :) Så just nu är jag överlycklig ^^ Ska bli roligt att se en annan del av Sverige som jag aldrig sett förr! :)

Så jag har lite att göra på vårkanten nu. Kursen uppe i Luleå samt en distanskurs i Umeå. Så jag får ihop min 30 hp så jag får fullt CSN ^^ Jag hoppas att jag kan få jobb sen till sommaren. Håller på att söka för fullt och håller mina tummar. Det är ett ställe där jag verkligen vill jobba på och jag hoppas, hoppas att jag får möjligheten till detta :)

Då e man snart en legitimerad sjukgymnast då. Ska bara skicka in lite pappersarbete och sen är det fullt ös ^^ Det känns skumt, men bra :)

Allt går i ett!

Usch va tiden går allt för fort.. Nu är det januari och ett nytt år, som igår firandes in med god mat och fyrverkerier tillsammans med Jenny ^^ Nu i januari är det fullt upp. känns som att varenda dag är planerad med något. Känns lite stressande faktiskt. Imorn ska jag hjälpa en kompis flytta lite, sedan ska jag träffa en annan kompis på kvällen och vi ska hänga lite :) Sen ska jag på fredag morgon fara till göteborg med Jenny och vara där till söndag. Sen på måndag är det plugget som gäller igen, då vi har examination på våra c-uppsatser. känns lite nervöst och måste läsa igenom en del innan dess. Sen blir det säkerligen att fixa till vår uppsats lite i dagarna som följer och den 11 jan tar jag examen ^^ Sen den 12 ska jag packa och få hem mina grejer, då jag ska hyra ut i andra hand till en tjej där ett tag. Sen den 13 jan åker jag upp till umeå till Johanna och kommer tillbaka den 21 jan. Där på kvällen lämnar jag över rummet till den andra tjejen, sen ska jag vara hemma några dagar och sen blir de la upp till luleå :) Usch måste bara hitta boende först.. Det är svårare än vad man tror :/ Hoppas jag hittar något snart :) Så som sagt.. full rulle :)