ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Luleå nästa!

Det har varit mycket nu på sistone, känns inte som att jag har kunnat slappna av. Det har varit mycket tågfarande med Göteborg, Umeå och nu imorn Luleå som resmål. Jag hade det väldigt trevligt i Umeå hos Johanna och hennes underbara korridor :) Ska snart upp dit igen, då jag som sagt ska läsa en distanskurs där :)

Idag är det dock mycket som ska göras! Jag måste packa och prioritera vad som ska med till Luleå! Usch ser inte riktigt fram emot det. Vill inte släpa på för mycket och jag måste få med mig det som är nödvändigt.

Just nu har jag också gått och dragit på mig en förkylning med feber och grejer vilket inte är så trevligt. Får fan ont i hela kroppen och man fryser som en galning. Tur att man inte har det såhär så ofta iaf. Senast var i somras! Det går la över inom sinom tid, skyller på vädret :P

Brorsan var här idag och lämnade över sin gamla mobil till mig som jag köpte av honom för en billig slant :) Han hade fixat till den så fint så och den är bättre än min gamla, men känns lite ovan än sålänge och jag måste lägga in alla kontakter för hand, då min gamla mob inte vill samarbeta med sim kortet ^^ Jag är nöjd än sålänge och detta kombinerat med min nya surfplatta, en galaxy tab II, så känns de bra att få in lite ny teknik i livet :) Är super nöjd med surfplattan!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: