ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Känner mig splittrad!

Jag känner mig bara allmänt trött, på rätt så dåligt humör och splittrad rakt av när det gäller det mesta för tillfället! Jag vet varken in eller ut hur jag bör tänka och hur jag bör agera för att få det bästa resultatet. Tror att folk märker på mig att jag är lite lättirriterad på sistone, men tror just nu att det beror på sömnbrist. Jobbar från tidiga mornar samt att mitt huvud är fullt av tankar som såklart ska dyka upp när jag planerat att sova! Det är mycket som jag springer runt och tänker på, en del har med plugget att göra en del har ingenting med det att göra. Börjar dock få lite panikångest över att pluggandet snart är slut och jag söker febrilt arbete över hela Sverige. Ännu ingen tur och det känns som att det är svårt då jobbläget ser ut som det gör just nu. Tråkigt nog. Men det löser la sig tillslut. Usch, men skolan är inte det jobbigaste som jag har att tänka på just nu. Känslor, dessa jävla känslor ska hålla på att ställa till en massa bråk! Förstår inte?! De är bara komplicerade och gör ibland ingen nytta. Hoppa, våga satsa. Men nej då! Känslor, pyttsan!!

Varför kan du inte bara öppna ögonen och se. Eller är de redan vidöppna och gillar inte vad de ser? Gaahhh! Gud va jag är lättirriterad för tillfället ^^

Så jävla bra!

Den här 13 åriga tjejen i x-factor 2012 USA har verkligen en helt jävla underbar pipa och den här sången gör hon så jävla bra, live dessutom!

 

En anledning...

Till varför man inte ska cykla när det är halt, är då man kan halka omkull ^^ Vilket jag gjorde idag när jag var på väg hem från centralstationen efter ha jobbat 15.30-22. Efter en rondell, där det faktiskt redan låg en människa med cykel i, så skulle jag köra upp på trottoaren igen och där kände jag hur cykeln bara gled och jag gled med cykeln i ett par meter ^^ Å lyckades skrapa upp knäna lite, men annars klarade jag mig rätt bra :) Tror jag ska hoppa att cykla nu när de e kallt och halt ^^

Ingenting att göra i plugget = arbete ^^

Just nu är det väldigt lugnt på pluggfronten, vilket är riktigt härligt! Jag har nu i november knappt någonting alls jag behöver göra, förutom att läsa igenom och granska ett arbete och såklart att skriva på mitt examensarbete. Detta blir dock bara på helger för tillfället då min skrivpartner e ute på praktik på vardagarna! Men arbetet går framåt och vi har nästan bara diskussion kvar och formalian. Så det känns väldigt bra!

Så va gör man nu när man har så mycket fritid till övers?! Jo jag passar på att jobba en del. Har redan fått in 2 pass nu denna vecka plus att jag ska jobba dag imorn lördag samt kväll på söndag. Känns bra att få in lite extra pengar till december å allt och nu när man har tid måste man passa på.