ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Amsterdam!

Nu är det tisdag igen och en ny vecka har tagit sin början. Jag saknar helgen som var. I fredags så åkte nämligen jag och Jonas iväg till Amsterdam över en helg. Å vilken helg det var! Vi hade det jättehärligt! Det var ett väldigt bra hotell och miljön i Amsterdam var väldigt annorlunda. Det var lite uppiggande att komma hemifrån Sverige lite och se någonting nytt. Hade aldrig varit i Amsterdam tidigare. Nu kan jag checka av det från listan :)

Det kändes verkligen som att helgen var lång, trots detta var den alldeles för kort. Känns alltid tråkigt att säga hej då till Jonas. Men vilken helg vi hade! Första dagen gick vi till hotellet, det låg en bit i utkanten så det tog la nästan ett par timmar (inkluderat "drickpaus" ^^). Det var väldigt härligt att gå för man fick se mycket, dessutom kom vi lagom dit i tid till incheckning. Jag är väldigt nöjd med hotellet och gud vilken god frukostbuffe de hade ^^

Så vad hittade vi på när vi var i Amsterdam då? Jo vi strosade mest runt och kollade läget. Vi tog dessutom en kanaltur på kvällen (mysigt ^^) och sedan besökte vi Amsterdam dungeons (höjdpunkt!). Vi var ju även tvungna att gå och kolla på red light district såklart! Måste se vad alla pratar om ^^ Det var rätt häftigt att se. Men tänka sig så liberala de är där nere i Amsterdam! De bidde dock inget besök till någon coffeshop, så galen ska man inte vara ^^

Så ja.. jag längtar tillbaka. Jag längar också till nästa utlandsresa tillsammans med Jonas. Detta var våran första, men definitivt inte vår sista!

Jonas och jag ;)
 
Tyckte det var riktigt härligt med allt vatten i Amsterdam, de blev fina bilder också :)
 
Utsikt utanför hotellet :)
 
"The gay houses" - Cause none of them are straight ^^ haha! De kallas detta då de lutar så mycket :)
 
Verkligen en höjdpunkt! Det skulle vara läskigt, men vetefan om jag skrattat så mycket på länge ^^
 
Typiskt Amsterdam ^^
 
Vårt hotell :)
 

Helgen som var och veckan som går ^^

Helgen som nu har passerat spenderades hemma i lilla Tuna hos föräldrarna. Det var riktigt härligt att komma hem igen efter 2 månader i Sveg ^^ Hade full rulle hela helgen och den gick fasligt fort! Underbart att få träffa Jonas igen efter en månad samt mina underbara kompisar man har där hemma :)

Fredagskvällen spenderades tillsammans med Jonas, Kusiner samt brorsan och hans Helena. Vi var ute på Pitchers i Uppsala och åt gott och drack gott. Var riktigt härligt med en liten kusinträff. Har inte sett dem på länge! Dagen på lördagen var rätt lugn. De bidde att piggna till lite efter föregående kvälls bravader ^^ Sedan på kvällen så hade vi en liten spel- och sällskapskväll hemma hos Cattis och hennes karl tillsammans med Jenny och Daniel. Var riktigt trevligt med mycket skitsnack ;) De är härliga hela bunten!

På söndagen var det dock sedan dags att fara hem mot Sveg igen och ta farväl av Jonas igen. Vilket är lika jobbigt varje gång. Så nu sitter man här i lägenheten igen och har jobbat ett par dagar sedan dess. Dock inte bara jobbat. Har varit på en nyanställningsdag här i kommunen, där alla nyanställda sedan 1 år tillbaka var inbjudna. Var väldigt trevligt att träffa andra nya här på orten. Tur att Sara, den andra nya sjukgymnasten på mitt jobb, var med annars skulle jag nog blivit uttråkad ^^ De roligaste var lunchen och fikarasterna, träffade några trevliga filurer ;) Imorn ska jag även åka till Falun på en utbildningsdag tillsammans med de andra två sjukgymnasterna på mitt jobb. Så måste gå upp 4.45 senast! Yeii.. not! :P Ska dock bli intressant!

Med tanke på Jonas så dröjer de ju inte heller länge tills vi ses igen. Nästa vecka på torsdag om de ska vara exakt! ;) Vi ska ju fara till Amsterdam där på fredagen! :) Jag ser väldigt mycket fram emot detta, ska bli himla spännande! Blir vår första utlandsresa ihop ^^

Nä nu har jag skrivit tillräckligt! Blir att sova snart om man ska orka upp imorn bitti ^^ God natt!

Bild från senast jag var i Falun!