ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Lite avundsjuk ^^

Där hemma i Uppsala så har snön smält bort och idag har de tydligen sol! Jag är lite avundsjuk. Detta för att exempelvis igår så hade vi typ snöstorm här uppe, då de blåste en massa å snöade en del på samma gång! Vi har hur mycket snö kvar som helst ju! Kom någon dm de senaste dagarna. Jag vill också ha sol och ingen snö. Man borde la som sagt inte bo i Norrland då :P Haha! Närå okej snön funkar, men gillar definitivt inte snöstorm!

En som inte trivdes i det varma klimatet hemma var vår söta snögubbe som jag och Jonas byggde när vi var hemma förra gången. Tydligen har han nu helt smält bort :/

Före:
 
Efter:
 

Borta bra men hemma bäst :)

Har haft en intensiv vecka. Varit mycket på jobbet och har exempelvis besökt Östersund en dag. Usch 3 timmar dit och 3 timmar hem. Känns i kroppen. Annars har det också varit en väldigt rolig vecka. Har umgåtts mycket med Johan (kompis här uppe) och lagat mat och kollat på en massa film. Sara (kollegan) har varit sjuk i 2 veckor och hållit sig hemma. Ska träffa henne imorn på en fika. Skönt att ha folk här uppe att umgås med, de e ju som min familj här uppe. Utan dem skulle det bli ensamt. Speciellt när man har Jonas halva Sverige bort! Längtar dock till mars och när vi åker utomlands ;)

Skönt med helg. Idag ska jag mest slöa och kolla på film. Vet inte om det blir någon melodifestival denna helg. Det blev det förra helgen. Var hemma i Tuna då hos föräldrarna och då passade jga på att kolla på melodifestivalen tillsammans med Cattis och gänget. Gud va härligt det är att träffa dem. De är alltid goda och glad. Var rätt skönt att få träffa Jonas då också! Saknar honom! Vi hann även med en pubkväll med syskon/släkt/vänner ^^ Hemskt kul att ses! Man ska passa på att göra roliga saker när man rör sig i hemtrakterna ;)

vi passade på att bygga en snögubbe när vi var hemma jonas och jag ;)