ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

London över nyår :)

Nu är London resan över nyår bokad och betald ;) Känns riktigt bra! Kom undan rätt skapligt också för både hotell samt flyg :) Så nu har jag mycket att se fram emot! Fara hem nu på torsdag, träffa familj, vänner och Jonas <3 Sedan Amsterdam och därefter London senare i år! Jag känner mig väldigt glad och lättad nu när jag man har bokat klart allt, för man kan slappna av då.

Första snön och en massa slask!

Idag på förmiddagen föll den första snön i Sveg och på eftermiddagen regnade den bort! Nu är det en massa slask ute och det är blött och hemskt! ^^ När det är sånt här väder är jag inte motiverad att göra nånting!

Jag längtar tills nästa torsdag då jag ska ta och fara hem mot Uppsala och lilla Tuna. Har en massa roliga planer :) Ska bli jättehärligt att träffa Jonas igen. För han kommer nämligen upp på fredagen och sedan åker vi båda hem till sitt på söndagen igen.

Det känns som att man har många roliga planer att se fram emot. Som sagt först nu att åka hem, sedan två veckor senare så ska jag och Jonas fara till Amsterdam. Nu ska vi även kolla på en resa till London över mellandagarna och nyår! Det är jätteroligt att komma ut och göra lite. Däremellan i december får man la se till att planera in något skoj. Kanske kan få lite besök upp hit då ;) Någon som känner sig sugen? ^^

Amsterdam (bild från nätet ^^)

Love nature!

Naturen är härlig och här uppe i Sveg är den fantastiskt fin! I helgen som nu har varit har jag passat på att vandra runt i den fina naturen! Ibland finner man små detaljer som talar till en, exempelvis denna bild. Häftigt hur det känns som att naturen vill förmedla någonting ibland ;)

Winter is coming ^^

Ja, det börjar bli kallt nu! ^^ Snön har i alla fall lyst med sin frånvaro än sålänge vilket är väldigt skönt! Äntligen helg nu också och veckan har återigen bara sprungit förbi. På ett sätt är det härligt när veckorna går fort, men på ett sätt så känns det som att man inte hinner med något.

Denna helg blir det bara att slappa. har ingenting speciellt inbokat de kommande helgerna. Det kan vara skönt att bara hinna ta det lugnt och ha lite egentid tillsammans med mig själv och jag ^^ Nästa helg som jag har planer inbokade är i början av november. Då ska jag hem och hälsa på hemma lite. Har en massa saker inbokat då och jag hoppas att jag får finbesök av Jonas då också. Han har sagt att han eventuellt kommer att komma upp. Hoppas på det, var länge sen jag såg honom nu och man hinner ju sakna honom! ^^

Nästa äventyr jag har inbokat är en weekend i Amsterdam tillsammans med Jonas i mitten av november. Det är otroligt roligt att ha någon att fara ut på lite resor med. Jag har längtat efter det! Amsterdam har jag aldrig besökt tidigare så det blir ett ställe att bocka av från min lista av länder att besöka ;)

Annars så trivs jag på jobbet och tycker att mina kollegor är en härlig bunt :) Alla här uppe är riktigt trevliga och pratglada! Synd bara att det finns så lite att göra under helgerna. Men får la passa på att vandra ut i den fina naturen innan snön kommer! :) Har hört att den dök upp den 14 oktober förra året så den kanske får för sig att landa snart! ^^ Frosten har i alla fall kommit! Brr! :)

En av mina favoritbilder jag har tagit under vintern!