ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Winter is coming ^^

Ja, det börjar bli kallt nu! ^^ Snön har i alla fall lyst med sin frånvaro än sålänge vilket är väldigt skönt! Äntligen helg nu också och veckan har återigen bara sprungit förbi. På ett sätt är det härligt när veckorna går fort, men på ett sätt så känns det som att man inte hinner med något.

Denna helg blir det bara att slappa. har ingenting speciellt inbokat de kommande helgerna. Det kan vara skönt att bara hinna ta det lugnt och ha lite egentid tillsammans med mig själv och jag ^^ Nästa helg som jag har planer inbokade är i början av november. Då ska jag hem och hälsa på hemma lite. Har en massa saker inbokat då och jag hoppas att jag får finbesök av Jonas då också. Han har sagt att han eventuellt kommer att komma upp. Hoppas på det, var länge sen jag såg honom nu och man hinner ju sakna honom! ^^

Nästa äventyr jag har inbokat är en weekend i Amsterdam tillsammans med Jonas i mitten av november. Det är otroligt roligt att ha någon att fara ut på lite resor med. Jag har längtat efter det! Amsterdam har jag aldrig besökt tidigare så det blir ett ställe att bocka av från min lista av länder att besöka ;)

Annars så trivs jag på jobbet och tycker att mina kollegor är en härlig bunt :) Alla här uppe är riktigt trevliga och pratglada! Synd bara att det finns så lite att göra under helgerna. Men får la passa på att vandra ut i den fina naturen innan snön kommer! :) Har hört att den dök upp den 14 oktober förra året så den kanske får för sig att landa snart! ^^ Frosten har i alla fall kommit! Brr! :)

En av mina favoritbilder jag har tagit under vintern!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: