ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Helgen som var!

I helgen var jag hemma i lilla Tuna och hälsade på familj och vänner. Var väldigt härligt att komma hem, hade inte varit där nu på ca 2 månader! På fredagen träffade jag ena brorsan och på lördagen träffade jag den andra och tillsammans med honom, mammsen och Jenny AM så åkte vi ekerölinjen där jag fyllde upp mina lager ^^ Blev lite fattigare men värt de!

På söndagen var jag en heldag i Västerås där jag först överraskade Jenny R på hennes babyshower som hennes systrar hade planerat. Var kul att träffa henne och få se hennes bebismage. Snart så kommer det ett litet tillskott till deras familj. Jag är så glad för hennes skull :) Ser fram emot att träffa den lilla rackaren sen ^^ Efter att ha varit på babyshower så åkte jag och träffade Johanna som precis har flyttat från Umeå till Västerås. Fick se hennes nya lägenhet, den var väldigt fin. Hade inte sett henne på väldigt länge så va kul att träffas! :)

På måndagen var jag ute till pappsen och Margareta. Pappsen och jag fixa lite med bilen och jag fick lära mig lite nya saker ;) Sedan va de dags att bege sig hemåt igen. Tog 6 timmar dit och 6 timmar hem igen. Tur att jag hade tagit ledigt på måndagen annars hade jag aldrig orkat. Men allt som allt hade jag en riktigt härlig helg! Kände mig lite ensam dock när jag kom hem, tur att man har katterna i alla fall, trots att de inte alltid vet hur de ska bete sig! ^^

Grattis min underbara vän. Du kommer bli en underbar mamma <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: