ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Livet nu!

Det känns som att allt har blivit annorlunda nu..På ett positivt sätt! :) Jag får se Jonas varje helg och jag har 4 (oftast) söta kissekatter som jag kan gosa med ^^ Jobbet är nog det tuffaste jag har haft hittills, men det känns bra då man ständigt lär sig nya saker och får ta mer ansvar. Dock känner jag mig helt slut om kvällarna när jag kommer hem. Så den senaste månaden har jag knappt orkat att laga mat då jag kommit hem och jag har främst hamnat på soffan och kollat på film/tv. Jobbtrycket är högre nu också då en av sjukgymnasterna som arbetade här i Örkelljunga kommun slutade i fredags, så nu har jag hälften av hennes områden i typ 1,5 månad innan den nya sjukgymnasten kommer. Känns kanske inte så positivt.. men jag börjar komma in i det hela nu och jag har lite mer energi om kvällarna. Ska försöka engagera mig i att börja någon träning här också, ska bara ta mig tid till det också. Jag måste ta tid till det!

Något annat positivt är att det är fredag imorgon och då får jag träffa min älskling <3 Sen ska jag i nästa helg 31 okt - 3 nov åka hem till Uppsala och hälsa på familj och åka båt bland annat (måste fylla på mitt lager) ^^ Ser fram emot det väldigt mycket! Kommer köra så kommer bli en stund att spendera i tiden, så jag hoppas att vädret håller sig fint :)
 
Jag och älsklingen har provat att spela golf 2 gånger nu när vi har träffats på helgerna! Var riktigt roligt och vi tror att vi ska försöka oss på att börja spela lite mer ordentligt nästa säsong :)
 
Jonas är glad över att han har fått till ett bra slag ;)
 
Sen har vi varit och hälsat på ett vindkraftverk ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: