ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

28/11

HEJ

Ja idag är den mindre än en månad kvar till jul, fan va tiden går snabbt, det känns som att det nyss var sommar å solen sken uppe på himlen. Nu är det bara mörker ute och knappt någon sol. Men som min pappa sa idag det dröjer inte länge nu innan det börjar ljusna igen :) Efter julen så kommer det gå mot det ljusa igen och det kommer bli skönt, men förhoppningsvis kommer det lite snö snart som kan lysa upp innan den tiden är här :)

Idag har jag varit inne i stan med pappa å köpt nya ute springar skor till mig. Har behövt det länge, har endast haft min uteskor å sprungit runt i. Vilket inte har varit det bästa direkt. Men nu har man fått ett par bra sånna iaf :) 1200 blev de för dem, men som tur för mig i mitt ekonomiska läge var det pappa som betala för dem, han hade lovat mig nya skor :) Men de e ju det som föräldrar e till för, att hjälpa sina barn när de behöver :) Hoppas att dessa skor kommer hjälpa mina knän lite, har haft lite ont i mina knän eller känt av de ibland ändå sedan jag hade mitt vätskefyllda knä här inte för så länge sedan. Vet inte varför jag fick de, å jag hade aldrig någon infektion i kroppen, så frågan kvarstår ju varför knät blev som det blev.


Mina nya skor :) Ska ta väl hand om dem har jag lovat pappa :)


Å på tal om krämpor, har fått en till sån där fettknöl i hakan, den syns inte, men den känns jätteskumt. Har haft 2 tidigare uppe på huvudet förr, men de e båda borttagna. Mamma säger att jag har mormors gener, för hon hade tydligen några sånna under sina dar å :P And on top of that, så har jag även fått lite av pappas gener, detta då jag får en massa blåsor i käften hela tiden känns det som. Just nu så har jag en på insidan av läppen och en på nedre delen av tandköttet här fram. Sedan har jag några bak bredvid min nya tand (visdomstand :P), men de börjar försvinna nu, som tur e :) Men ett ställe där jag int gillar att ha dem e i halsen, å de brukar jag få ofta.. Sätter sig på sidan av halsen så de gör ont som fan att svälja saker. Känns som de e en sån på g nu å :/ usch å fy. Men som tur e finns det värre saker att ha, så så illa e de int :) Kunde ha varit värre.

Resten av denna dag ska jag spendera med att kolla på tv, äta skumtomtar å popkorn å umgås med Jenny, som ev kommer över sen :) Imorn e de match mot Midas, de ligger tvåa i serien å vi ligger näst längst ned. Men vi ska nog kunna slå dem vi :) Man måste gå in med en bra attityd å det hoppas jag att alla har :)

Önska oss lycka till vi i Rasbos damlag ^^,


HEJ DÅ!

Allmänt seg ^^

HEJ

Ja som de flesta dagarna nu för tiden som arbetslös å icke pluggande så är man väldigt seg om dagarna. Beror nog mest för att man inte gör någe.. man e uppe till 1-2 på nätterna å vaknar vid 11-12, så man sover bort dagarna och när man väl e vaken e de mest tv:n å datan som gäller. Det är trist och man borde la egentligen göra någe med livet, läsa en bok kanske :P haha :) Nä men någonting, lägga upp en liten plan av sitt liv för tillfället och försöka göra någe, motionera, eller någe. Känner sig bara halvt deprimerad att gå hemma å inte göra någe.

Nästa vecka bidde de iaf lite städa av, har lovat Robin (aka knäppgöken) att hjälpa honom att städa hans lägenhet inför han födelsedag. Det ser lite stökigt ut för tillfället men de ska vi ändra på :)

Å på tal om knäppgöken snart ett halvår med honom, känns konstigt att tiden har gått så fort, men de har varit roligt och intressant :) Någonting helt annolunda. Han e som min bästa vän och vi har de otroligt kul tillsammans, men som alla andra förhållanden har vi upp å sedan nedgångar. Mest uppgångar hoppas vi på ^^


6 månader du å ja <3

Å sedan till knäppgökens kisse, Findus, där har vi mini knäppgöken. Helknäpp den där katten :) Han älskar att hoppa i badkaret när man har duschat, för han e helt fashinerad utav vattnet som rinner ner i avloppet och även det som droppar från munstycket :P De e nog en av hans favoritsysslor om man inte ser till att vara ute på balkongen å sedan jaga en massa insekter i lägenheten, typ flugor :P En annan sak som gör honom knäpp är att han ofta släpar med sig en utsliten leksaksråtta till matskälen å antingen lägger den i sj matskålen eller vid sidan av. Å såklart e det den äckligaste mest utslitna råttan han tar :P haha. Men han e härlig ^^
Men nu ser jag att klockan återigen är 1 och man borde gå å lägga sig. Fan måste få in lite rytm i livet :P Vill ha ett jobb, någon som känner till någe ? ^^,

Sussa sött ;)


BYE

Innebandyn :)

HEJ

Innebandyn e nog de roligaste jag har att göra för tillfället :) För jag har inte så mkt annat att göra... De börjar bli tråkigt att gå hemma om dagarna å inte ha någe jobb eller plugg att göra. Men som tur börjar jag iaf plugga till våren :) Dessutom som sagt har jag ju innebandyn, som har ett härligt gäng tjejer spelande :) Så de bidde innebandyträningar tisdagar 20-30-10-00, torsdagar 19.30-20.30 (springning ute) och sedan sist men inte minst fredagar 18.30-20.00 :) Å de e fan kul, vet inte hur jag skulle klara mig annars.


Laget :) Underbara tjejer hela bunten, jag sitter på andra raden längst åt vänster ;)


För jag har TRÅKIGT, TRÅKIGT, TRÅKIGT :P

Så tråkigt att jag typ inte gör någe på dagarna förutom att sista vid datan (spelar tex fishlife på facebook :P) eller vid tv:n.. jag känner mig slö :/ Vill ha ett jobb... Men de e ju inte som om att man inte söker. Jag söker dagligen men de verkar inte bli någe av de.. TRÅKIGT! Men söker vidare å man kan ju alltid hoppas på det bästa :)


Önska mig lycka till ;)

BYE