ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Valborg och forsränning

Idag är det då valborg, alltid lika härlig. Den sista april på kungens födelsedag så passar hela folket på att supa till :) It's a hell of a party ;) Man var då inne på forsränningen, alltid lika kul att se dem förstöra sina båtar när de försöker att ta sig ner för vattenfallen :P Men tyvärr så kunde man ju inte ta några bilder på detta då mobilen var urladdad då man inte hade någon laddare hemma hos föräldrarna. Men de va kul att vara där :) 

Ibland blir man less på folk som tror att de e något. Som tror att de kan få va fan de vill. Vissa e patetiska. Idioter. Konstiga. Knäppa. Dumma i huvet. Usch, ibland undrar man vad folk tänker med?...

Nu sitter jag här med tankar om att baka någe.. Funderar på något med kakao i, snodde nämligen lite när jag var hemma. Annars ikväll har jag la tänkt att jag ska bara tat lugnt å kolla på notebook på 2:an :)


Livet e underbart på en valborgskväll och grannarna spelar dunka dunka å skrattar så glatt :)

See ya!

19 år om 5 h och 13 min


Imorn fyller man 19 år:)
Ett år äldre, undrar hur det känns?

Ligger under stjärnorna och flyger till månen...

HEJ

Idag har man varit på besök hos Livets ord. Trevliga typer det där :P haha. Nä men vi skulle göra lite research inför ett religionsarbete om frikyrkor. det var ett intressant besök oc.h de va inte lika läskiga som man trodde att de skulle vara. Vi fick en runtur av en trevlig prick som hetter Johannes om jag inte minns helt fel. Kristen va han också, vilken chock haha :P nä, men det var en ny upplevelse, Men aldrig att man skulle vilja gå i skola där eller vara med i församlingen. Jag tror inte på gud, jag tror på det som är logiskt, eller nja jag tror ju på ödet och hur logiskt är det? jag har funderat på det lite. Det verkar som mitt öde vill mig väl, men att jag på någon sätt ändå lyckas förstöra allt ändå. För jag tror att vi kan ändra våra öden genom de val vi tar i livet. Å jag tar väl helt enkelt fel val. Iaf som livet känns nu. Men ändå känner jag mer mer levande än på länge. Jag är i mina bästa år och jag ska ta tillvara på dem :)

Tänkte ett steg tillbaka ikväll. Jag hamnar där ibland. Jag tänker på allt jag har sabbat men tänker på allt jag har fixat. Jag tänker inte logiskt, bara i cirklar. Tänker på snöbollskastning, jag vet mitt i sommarn och allt. Men jag tänker på kalla händer och att titta in i någons ögon och förstå att man ska leva i nuet. Så jag ska leva i nuet.

Nu är nu :)


Livet är underbart :)

See ya!

Ensam är stark

HEJ

Det är många personer som resonerar på detta sätt att man är starkare om man är ensam. Jag kan väl säg att ibland är jag en av dessa människor. Men för det mesta kommer jag snabbt på att det inte alls e så. Jag älskar mina kompisar och dem som bryr sig om mig och just nu har jag verkligen hamnat i en av dessa "jag är hur lycklig som helst" fas. Å det känns helt underbart. jag är typ lycklig i allt jag gör. Jag känner att jag är helt nöjd med den situationen jag är i och att det inte skulle kunna bli bättre. Visst att jag är inte helt nöjd med allt jag har gjort upp tills nu. Men jag försöker inte springa ifrån det.

Men jag är helt och hållet helt nöjd just nu och med att inte behöva vara ensam och känna att jag inte heller e ensam på denna jord. Finns många människor, härliga såna, som påminner mig om detta varje dag. Ni är underbara. Vänner hjälper, även främlingar ibland som tar sig tid och pratar :)


Livet är underbart :)

See ya! 

På promenad med hunden :)

Idag har man varit ute å gått lite med Kingen, vår hund. Men just nu sitter man här i brorsans lägenhet och har just stoppat i sig lite mat. Satt ute på balkongen ett tag och solade å läste en bok om konstiga arbetstider och hur man skulle sova och äta för att må bra. Tror att solen tog lite iaf :) Skönt att det är så fint väder och det är bara att hoppas att det håller i sig :)

Så här såg det ut när man var ute me hunden :)Naturen e härlig den :)


Livet e underbart :)

See ya!

Överlycklig :)

HEJ

Jag ska som jag kanske har nämt åka till england och vara aupair i ett år hos en familj som bor lite utanför London. Idag nu på kvällen såg jag i min inkorg att jag hade fått ett mail från dem, jag läste det och där stod det att de skulle boka sin sommar semester nu och de undrade om jag ville åka med. Det var till schweiz i typ alperna eller hur man säger.

Å så här ska vi bo (kolla länken):

http://www.descent.co.uk/tivoli-lodge.htm

Förstår ni om jag blev helt överlycklig :) Jag har aldrig varit där förut och att bo på ett sånt där fint ställe och få allt betalat, det låter helt underbart. Den här familjen är helt fantastiska. Det tycker jag redan trots att jag aldrig mött dem. Men de verkar vara jättetrevliga. Kan inte vänta tills jag kommer dit.

Men jag är ändå nervös på ett sätt. Jag menar tänk om de inte skulle gilla en eller om man gör fel hels tiden. Eller kanske typ krymper en favorittröja i tvättmaskin eller så :P haha, nä man jag vet inte. Vad som helst kan ju hända. Men vilken jävla kommentar man fick av farsan då :P "Då måste du ju skaffa en ny garderob", tack så min duger inte då :) Nä men eftersom han säger att han e villig att betala för den så liksom varsågod :)


Livet e underbart

See ya!

Lördag och fint väder + ute i skogen med katterna :)

Idag var det ett alldeles underbart väder, soligt och fint. Ser framemot flera såna här dagar :)

Det man gjort idag var att först bege sig hem till brorsan som har åkt till USA i 3 veckor nu idag, jag ska nämligen bo där medans han e borta, vilet ska bli skoj :)


Nya utsikten från sågargatan :)


å här ser det ut i köket :)


Sedan kollade man på Ice age:

Efter detta åkte jag hem igen en stund där jag var ute och gick med katterna i skogen.
Så här härlig va utsikten i skogen :)Å katterna hade de skönt de me:


Smilla ute i en hage brevid skogen och sedan också på ett berg :)

 
Smilla som snjuter av skuggan på den varma dagen :)


Charlie som har tagit en paus och sedan charlie och smillan brevid en en :)


Smillan och Charlie som ligger rygg mot rygg, och sedan smillan som tar sats och springer :)Livet e underbart :)

See ya!

Singstar och olaga aktiviteter ;)


Falsk sång med fina noter har dagen underhållning här hos kompisen medfört :) Man måste ju älska singstar ;) Det är bara at släppa loss å låta den inre stjärnan i dig glänsa. Men det är ju bäst att alla andra runt dig håller för öronen bara, då det finns en liten risk att de kan bli äppelmos ;)Livet e underbart :)

See ya!

Min egna lilla genmanipulerade bild :)
Utsikten från mitt fönster :)

HEJ
Idag är det sol ute :) Det är varmt och skönt :)
Så här ser du ut om man tittar utanför mitt fönster :) De ser så härligt ut i solen :)

Livet e underbart :)

See ya!

Another day in paradise :)

Så skolan är fortfarande inge kul. Har ett ton med saker som måste bli gjorda jag ska:

* Skriva en fördjupning om något inom hälsa och ohälsa på Psykologin
* Ha en föreläsning på engelska om mitt UF-företag som jag hade i 2:an
* Ha en redovisning om Livets ord på religionen, som jag inte ens har börjat på
* Ha en bokredovisning av Dan Browns "änglar och demoner" på religionen
* Ha prov på internationella ekonomin om valutor
* Skriva ett marknadsföringsarbete på flera sidor
* Hålla ett svenska argumenterande tal, om vad vet jag inte än
* Skriva en svenska kåserande krönika på 400 ord, om "examensfeber"
* Matte C nationella
* Skriva en projektrapport och ringa till ammografin så att vår projektgrupp kan åka dit å titta
* Läxförhör i NK på genetik


De va la de som jag ska fixa :)

Men livet e helt jävla underbart just nu ;)

See ya!

Trött, trött och åter trött

E man trött så e man trött. Verkar obotlig denna trötthet, men börjar fundera på om det kan ha något med min nya dator att göra :P Tror jag spenderar för mkt tid framför den :) Men så kan det va.

Usch å tröttheten blir inte bättre av att man har prov, vilket jag hade idag i nk B, alltid lika kul... Se hur det gick.

Trött trött trött :)
Livet e underbart

See ya!

Marley & Me

Har just sett på "Me and Marley". Det var faktiskt en riktigt okej film.
Hade ett bra budskap. Hunden människans bästa vän och så må de faktiskat vara ibland, kanske inte just bara hundar men alla slags djur.

Men nu ska jag slänga mig till sängs om jag inte tänker försova mig imorn me :PLivet e underbart :)

See ya!

18 års gräns på sol?

Det verkar som att strålskyddsinstitutet vill införa 18 års gräns på solarium och att man endast får sola i 15 minuter. Hörde detta från en kompis. Undrar vad sveriges befolkning under 18 säger till detta jag. Men man förstår var SSI vill komma med detta, då det är många idioter som inte fattar hur lång tid man egentligen kan ligga därunder utan att bli bränd.

Så om de får igenom detta så kan man ju räkna med att det blir många fler blekingar där ute och vandrar på gatorna.
Men man får se vad som händer.
Allt e underbart :)

See ya!

Efter regn kommer solsken :)

Det är som folk säger. En kliché.
Efter något dåligt kommer det alltid något bra. Alltså efter regn kommer solsken.
Å fan va det har regnat länge här hos mig nu, men nu börjar jag äntligen kunna se solens strålar åter igen.
Ser allt som det ska vara. 


Allt är underbart :)

See ya!

Idag försov jag mig...

... Till halv 11. Det känns ju alltid positivt. Som tur missade jag inte mkt.
Det är ganska skönt att få sova ut, älskar att sova, min favoritsyssla nästan.

Just nu känner jag mig rätt så dåsig och har ont i huvet, har sovit för länge igen :P Blir så då. Jag ligger här och undrar och funderar på vad jag ska göra nu. Datan vill ju helt uppenbart starta om, vilket den inte kan sluta tjata om, så ska la låta den göra det snart. Sen blir de la in i duschen som vanligt :)


Allt e underbart :)

See ya!

Klassens KAXIG :)

Älskar nomineringen "klassens kaxig". Passar mig utmärkt.

Motivering: "Ulla Karlsson - Klassens Kaxig. Den här personen har ofta svar på tal och kan vara väldigt bestämd. Hon menar aldrig något illa, hon har bara attityd. Go girl!"Studentskivan var alltså i fredags, den var skitkul, de man kommer ihåg :P närå, jag kommer ihåg det mesta :) SP06 Rules ;) Var kul att få träffa Mulle å gänget här i från Tuna iaf, va ett tag sedan :)

Detta var då den sista och förmodligen enda festen med hela klassen. Nu är det ju snart slut som sagt. Skönt och inte skönt. Skolan har alltid funnits där. nu är den borta. Men ist vänta England och London i ett helt år som Aupair :)


Allt e underbart :)

See ya!