ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Normal dygnsrytm ^^

HEJ

Nu satte jag igång datan för att göra någonting, men glömde visst bort va den saken va :) Så kan det vara ibland, kommer säkert på det när jag har stängt av den igen :P

Sitter å kollar på Johan Falk på tv:n å känner mig trött. Har äntligen kommit in i en normal dygnsrytm nu igen efter att ha börjar skolan igen :) Går å lägger mig senast 11 (ibland senare) och vaknar senast halv 10 :)

Så... en vecka i plugget, imorn börjar en ny. Just nu känns det rätt segt, för första kursen handlar om hur man lär sig att lära sig bäst, å jag känner att jag på något sätt kan se det bäst sj :P Men så kan det vara, men till någon nytta lär det vara :) Men snart börjar anatomin å det ska bli kul :)

Ny skola (BMC) nya klasskamrater å nya tider på dygnet e de jag har framför mig :) Ibland tappar man gnistan lite, men tror att de e en vanesak. Fan liksom måste ju åka med 6.45 bussen på morgonen de flesta dagar, vilket resulterar i att ja måste upp kl 5.45 om ja ska hinna me allt :P usch å fy, men de e la sånt man lär sig, e la nyttigt på någe sätt :)

Men imorn börjar jag iaf kl 1 så då kan man ta de lugnt :) 


HEJ DÅ! 

- VINTER - KALLT - SNÖIGT - FINT -Lille findus :)

HEJ

Jag tänkte ta å lägga ut lite fina bilder på min extra katt Findus idag :) Han kan va alldeles för gullig ibland :)
Findus är alltså Robins (aka knäppgökens) katt, därför min sk extra katt ^^


Han gillar att ligga å slöa i sängen helst när ingen annan är där så att han kan få hela sängen för sig sj ^^ Han gillar också att lägga sig under täcket eller diverse filt för att leka kurragömma så ingen kan hitta honom :)

 


Han har ett litet spelberoende, så han får endast vara med och spela kort om han sitter i husses knä ^^
Han gillar även att resa :P 
THE END!