ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Sleepyhead ^^

Jag är så trött.. Vetefan vad jag har hållit på me ^^ Igår låg jag i soffan och kollade på innebandy mellan Warberg och Falun på tv:n och jag somnade någongång i slutet av 2:a perioden tror jag och sedan vaknade jag upp när det var bara ett par min kvar av matchen. Å då var klockan kvart över 9 typ å jag var astrött så gick å lag mig ja :P

Idag har det int hänt någe spec, kommit hem från jobbet/praktiken för ett tag sedan och nu e jag fortfarande lika trött som igår. Så de blir inget spec idag.. typ titta på någe film och bara slappa :) Kan behövas ibland det också :) Resten av veckan är inget planerat förutom att jag ska kolla på SSL matchen mellan Falun och warberg här nere på lugnet ;) Bidde mkt innebandy för mig när jag är här nere, men de e fan kul att kolla på live :) Dessutom kan man passa på att använda sig av kameran :) Kul e de å att man fick med sig studiekamraten, som också e här nere i Falun, till matchen :) Inte för att jag kanske kommer att vara så översocial eller så när man sitter där med kameran :P Men han e förvarnad ;)


De två senaste matcherna har ju Warberg tagit hem, med först 3-7 och nu senast igår med 6-4, får se om det är Faluns tur att ta en hemmavinst nu på tors..

Kommentarer
Postat av: Liger

Have a happy time :)

Postat av: Anonym

gullig header:)

2011-04-05 @ 18:04:46
URL: http://denisebjrk.blogg.se/
Postat av: josephine

Tja!

Har en tävling på bloggen!

Klicka på länken om du bill va med!

http://twinblogg.blogg.se/2011/april/utkast-april-3-2011.html#comment

2011-04-05 @ 18:38:23
URL: http://twinblogg.blogg.se/
Postat av: Ida

Vilka söta katter du har i headern :)

2011-04-05 @ 18:43:22
URL: http://ipeterson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: