ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Sista veckan!

Är nu inne på sista veckan av arbete här nere på Öland. Har blandade känslor, men ändå känns det rätt okej. Ska bli skönt med lite ledighet. Det behövs efter att ha arbetat hela sommaren. Trots detta så känns det inte riktigt som att man har jobbat hela sommaren. Det har gått alldeles för fort och har varit alldeles för roligt :) Känns underbart att arbeta med någonting man tycker om att arbeta med!

Sen så kanske man inte ska ge allt cred till arbetet att man har haft det underbart här nere. Vi har mina underbara lägenhetskamrater. Jag älskar dem allihopa, helt underbara och vi har så kul och vi finns där för varann! Sedan så finns det lite romantik i luften också och därmed en härlig kille med i bilden ^^ Härligt! ^^

Men de bidde ju att stanna en stund till här nere. Hyr fram tills 31 augusti och planerar att stanna tills jag vet vad som händer näst :) Ska åka hem till Uppsala i helgen dock. Hälsa på mammsen som fyller år samt träffa nära och kära :) Åker på fredag efter sista dagen på jobbet och åker tillbaka på tisdag kväll. Så de bidde iaf ett par dagar. Får man la passa på att göra de mesta av tiden :) Ska som tur e fara med flyg så man slipper sitta på buss i 8 h fram och tillbaka! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: