ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

3/12

HEJ

Igår åkte man hem till knäppgöken i storvreta, efter att ha varit inne på IKEA med margareta och köpt pappas 60-årspresent. Säger inte vad det är, kan ju komma ut :P I år har det varit många jämna firanden, mamma som fyllde 50, margareta som fyllde 60 å nu pappa den 12 dec, som fyller 60 :) Nästa år bidde de jag som fyller jämnt :) 20 år :) Härligt :)

Men den som fyller närmast nu är Robin (aka knäppgöken), 26 bidde han i år :) Så på söndag bidde de att fira honom med lite släkt å vänner. Fast egentligen fyller han inte förrän på måndagen, men de e ju lite svårt att fira då eftersom de e en vardag :P Så nu bidde de en rejäl städning här hemma hos honom innan söndagen, en väl behövlig en :) så driver på honom lite (eller ganska mkt) dessa dagar :P

De bidde ju också lite bakning av, så imorn bidde de att göra lussebullar :) Tror att jag ska göra lite chokladbollar ikväll, annrs bidde de imorn också :) Sedan på lördagen så ska man göra i ordning tårtan ;) Bidde en gräddtårta, men grädden läggs ju på på söndagen sen ;) Sen bidde de nog inte så mkt mer bakande.. synd.. de e ju SÅ kul :)  


HEJ DÅ :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: