ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Svenska kyrkan idag då :P

HEJ

Ja idag har man varit i väg till den svenska kyrkan här i London då. Det var trevligt. Jag å 2 andra svenska aupairer var där å fikade med kanelbulle å saft. Vi satt å snackade lite å tog det lugnt :) Det var trevligt då jag ännu inte känner så mkt folk här. Vi snackade lite om midsommarafton å dagen, å att det nästa lördag kommer vara ett stort midsommarforande i Hyde park för svenskar. Så det ska man väl gå på. Sen efter kommer det vara skandinaviskt party på "zoo bar", se om man går på det, men ska iaf till hyde park :)


Gata vid edgeware road


Butiker å hus vid edgeware road :)

Efter att vi hade varit i kyrkan ca 1 ½ h å fikat så gick vi till en svensk pub, där vi åt lunch. Det var mkt svenska flaggor å andra saker där. De sålde tom med snus :P haha. Nä men det blev en bakad potatis med skagenröra. Inte det godaste man ätit kankse men det slank ner :)

Annars i dag har man inte hunnit med så mkt annat. Åkte härifrån kvart i 10 å kom hem vid kvart i 3, alltså 5 h tog det allt som allt att åka buss, tube ¨vara där m.m. :) Men det var skönt att upptäcka lite nytt.
Just det var ju också inne på primark, en klädesbutiks kedja som har typ hur billiga kläder som helst. Det mesta e ju ganska dålig kvalite. Men jag fick 5 st baslinnen, enfärgade för 5 pund, alltså 1 pund styck. Å det är liksom ca 13 kronor för ett linne, vilket det är helt värt även om det går sönder efter ett par gånger :) men de e skönt att sätta lite färg på tillvaron, köpte ett limegrönt å et turkost, å 3 andra färger :P

Just nu ligger jag här i sängen å tuggar lite chips å väntar på att få prata med min knäppgök på skypen <3 Så ska ta å titta på en film, medans han skjutsar hem en kompis där hemma i Sverige :)


Go å gla kexchoklad :P


Ibaland är det väldigt bra med kartor ;)


Livet e underbart, saknar dig knäppgöken <3

See ya!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: