ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Sista veckan!

Är nu inne på sista veckan av arbete här nere på Öland. Har blandade känslor, men ändå känns det rätt okej. Ska bli skönt med lite ledighet. Det behövs efter att ha arbetat hela sommaren. Trots detta så känns det inte riktigt som att man har jobbat hela sommaren. Det har gått alldeles för fort och har varit alldeles för roligt :) Känns underbart att arbeta med någonting man tycker om att arbeta med!

Sen så kanske man inte ska ge allt cred till arbetet att man har haft det underbart här nere. Vi har mina underbara lägenhetskamrater. Jag älskar dem allihopa, helt underbara och vi har så kul och vi finns där för varann! Sedan så finns det lite romantik i luften också och därmed en härlig kille med i bilden ^^ Härligt! ^^

Men de bidde ju att stanna en stund till här nere. Hyr fram tills 31 augusti och planerar att stanna tills jag vet vad som händer näst :) Ska åka hem till Uppsala i helgen dock. Hälsa på mammsen som fyller år samt träffa nära och kära :) Åker på fredag efter sista dagen på jobbet och åker tillbaka på tisdag kväll. Så de bidde iaf ett par dagar. Får man la passa på att göra de mesta av tiden :) Ska som tur e fara med flyg så man slipper sitta på buss i 8 h fram och tillbaka! :)

Härlig känsla!

Jag skrev förr här i bloggen om ett spännande möte och hoppades att det inte var ett engångstillfälle. Nu kan jag med säkerhet säga att det inte va de. Har haft fler av dessa möten och jag har liksom en härlig känsla i magen. Känns riktigt bra och fler möten väntar ^^ Å hur vi pratar, underbart!

Annars så går veckorna fort. Har nu bara två veckor kvar på arbetet. Känns verkligen helskumt, men ska bli skönt med lite "semester" sen i augusti ^^ Jag har trivts så otroligt bra på denna arbetsplats och kunde inte ha önskat mig en bättre plats som första jobb. Dock så känns de tufft att få tag på något annat arbete till hösten. Har sökt en del, så får se hur de blir. Jag är en sån som tror att allt kommer ordna sig tillslut :) Jag har i alla fall kommit in på ett par kurser till hösten som jag tänkt gå på om inget jobb dyker upp :)

 

Helgen med Jenny :)

I helgen så har Jenny varit på besök och gud vilken härlig helg vi haft! Det har varit bra väder, vi har ätit en massa god mat, badat och gått på ölands djurpark ^^ Det var riktigt roligt och helgen kändes lång, vilket är otroligt skönt! Det kändes som att vi hade minisemester hon å ja ^^

 
 
 
 

Helgen som va! ^^

Denna helg så har de blivit badpremiär i havet här i Kalmar, grillning (grillat är verkligen godast) och en heldag i Borgholm idag söndag med besök på bland annat solliden! Helt underbart väder har vi haft! Helgen var verkligen lugn och skön, men samtidigt kändes det i alla fall som att man har uträttat någonting! :)

 

Besviken

Jag är lite besviken den här veckan. Inget med jobbet att göra för de e helt underbart ^^