ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

En härlig känsla i luften!

Då va de helg igen då ^^ Idag har jag roat mig med att fara till Borgholm och traskat runt i deras naturreservat som ja inte visste att de hade ^^ Hamnade vid Borgholms slottsruiner samt vid Solliden. Dock kollade jag bara på dem från utsidan och spanade lite eftersom de kostade inträde och då jag hade en buss hem att passa :) Det var väldigt härligt och rogivande! Gillar verkligen att vandra runt i naturen! ^^

Annars så har denna vecka rullat på som vanligt och jag känner mig riktigt hemmastadd här i Kalmar/Öland nu. Dock så är det inte speciellt lång tid jag har kvar här om man tänker efter! Kan inte tiden gå långsammare ^^

Jag har även haft ett intressant möte här nere som vi får se om det endast var ett engångstillfälle eller om de blir fler ^^ En riktigt härlig känsla i luften! :)

 
 
 
 
 

True!

 

Midsommar!

Då var den midsommaren slut och kan konstatera att långhelg är helt underbart ^^ Jag har mesta dels tagit det lugnt och njutit av tillvaron. Igår grillade jag tillsammans med de 3 andra tjejer jag delar lägenhet med här i Kalmar. Det var jättehärligt! Vi kommer verkligen bra överrens och jag känner att jag hade tur som hittade ett sånt bra boende! Vi passade även på att bege oss ut på ett par av stadens krogar på kvällen och ta oss ett par öl ^^ Det var roligt att se lite av utelivet här i Kalmar och det var väldigt trevligt! :)

Tänk va tiden går fort när man har roligt. Jag har arbetat nu i 2 veckor nu och det är endast är 6 veckor kvar. Känns konstigt! Jag trivs verkligen! Dock får man mersmak av att arbeta inom primärvården och man skulle vilja fortsätta inom detta område sen också, men det är inte alltid så lätt. Speciellt med arbetsmarknaden idag. Jag håller tummarna och hoppas på det bästa!

Här bor jag ^^ Det som är inringat med rött ;) 
 
 

1 vecka i Kalmar!

Jag trivs så otroligt bra här nere i Kalmar. Det är verkligen otroligt fint både här och på Öland, där jag arbetar :) Solen har varit framme idag och har varit iväg på lite äventyr på Öland idag och kollat in orten där jag arbetar, alltså Mörbylånga ^^

Ja nu har man alltså arbetat 1 vecka utav 8 här nere och jag trivs väldigt bra på jobbet och har verkligen kommit in i arbetet under denna vecka. Känns som man hela tiden utvecklas som sjukgymnast och att man känner sig mycket mer bekväm nu! Ser fram emot dessa veckor som kommer ;)

Älskar sommaren <3

Det är så härligt att bo nära vattnet :)
 
Detta är då min arbetsplats under sommaren! :)
 

Kalmar :)

Nu har man flyttat igen då :) Denna gång landade man i Kalmar och jag kan säga att jag föll för staden efter första anblicken! Vilken härlig sommarstad :) Det är underbart väder och det är hur fint som helst! Jag har bara hunnit se en liten bit av Kalmar än sålänge men känner att staden kommer ha mycket att ge :)

Jag ska ut lite till sen nu på eftermiddagen, men efter att ha varit igång sen tidigt idag behövde jag en paus :)

Jag känner mig otroligt glad just nu och har fått en helt ny energi och det känns som att man vore utomlands ^^ men de kanske man hinner ändra uppfattning om nu när man ska börja jobba imorgon också ;)