ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Ute i sista minuten..

Jag förstår inte att jag alltid lyckas vara ute i sista minuten med allt ^^ Nja.. eller iaf allt som hör skolan till. Vi ska skriva en fördjupningsrapport i ett ämne som handlar om äldre, vi får välja själva. Å jag har haft hur många veckor som helst på mig. Men har suttit nu igår och idag innan skiten ska in imorn.. jag är så omitiverad man kan vara på att skriva detta arbete och jag börjar ge upp nu ^^ Det får vara bra som de e och e de int tillräckligt bra.. ja då får de va så :P

Idag blir de att syssla med annat dock, ska iväg och träffa handledare till C-uppsatsen och sedan bidde de lite inflyttningsfest på kvällen :)

My heart is not my own!

I was here

 
Jag tycker verkligen om den här låten, scenspelet bakom är väldigt inspirerande och häftigt. Dessutom har Beyonce en helt underbar röst. Om det är en artist som jag verkligen gillar och respekterar är det hon. 

Tänker mig bort en liten stund..

Snart är det vinter. Har varit frost på morgonen och jag känner mig definitivt inte uppladdad inför den kommande kylan. Jag måste införskaffa en ny vinterjacka. Fick börja använda mig gamla redan idag när jag skulle ut.. Det får bli min höstjacka ist! Jag hatar att frysa!
 

Övertänkande

Ibland så tänker jag för mycket. Ibland agerar jag för lite. Ibland önskar jag att jag tänkte lite mindre och agera lite mer.

Jag har en dagboksanteckning som jag gjorde i början av detta år, där jag lovade mig själv att jag skulle göra en sak. Här sittande snart 10 månader senare så har jag fortfarande inte gjort något.

Då kan man ju börja fundera på varför det är så? Den här saken jag lovade mig själv involverade en annan person. Så det kan ha att göra med att jag har svårt med att förmedla känslor till andra. Men på ett sätt tror jag också att det handlar om tidsramen jag gav mig själv. Jag har till slutet av året på mig och jag är verkligen en sån person som skjuter upp allt till sista sekunden. Så det skulle inte förvåna mig om det här jag lovat mig själv sker på nyårsafton ^^

Praktik

Är ju uppe här i hedemora på min praktik. Snart är den slut dock, vilket är lika skönt de. Känns inte som man har lärt sig mycket alls, men de e svårt med den här praktiken tror jag, det mesta man lär sig är den administrativa sidan av jobbet, vilket också är bra såklart. Vi har bara 2 veckor och jag känner att jag blir halvt deprimerad av den här placeringen då det inte finns tillräckligt mycket att göra. Dagarna blir extremt sega och känns som att man inte gör tillräckligt. Dock finns det inte så mycket för mig som student att uträtta här. Jag längtar tills jag kommer hem igen på fredag. Jag längtar tills den här utbildningen är över. Jag längtar tills jag får ett jobb. Jag hoppas att jag hittar ett där jag känner att jag kan uträtta något. Jag blir så lätt rastlös.

I skolan nu så är det bara C-uppsats och Idrottsmedicin kurs som är kvar innan examen ska tas. Det känns som att slutet är nära vilket det är. Det är dags att börja anstränga sig på jobbfronten och dessutom gardera upp sig med att söka vidareutbildningar i form av kurser utifall det är ont om jobb.

Jag har verkligen kännt på senaste tiden att mitt drömarbete inom sjukgymnastiken vore att få arbeta med strokerehab, eller annan typ av neurologisk rehab. Där man kan följa sina patienter på lång sikt. Dessutom är neurologi ett jäkligt intressant ämne och jag vill lära mig mycket mer om detta och sedan försöka att inrikta mig mot det. Jag tror att jag kan bli en väldigt bra sjukgymnast bara jag hittar någonting jag brinner för och jag tror att neurologi är det.

Håll tummarna för mig ;)

Fjärilar i magen

Precis som en kamera när den fångar ett underbart ögonblick så klick, klick, klick, klickade det bara till. Det var ett tag sen, men de klickar fortfarande så himla bra.