ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

"Life is like a box of chocolate, you never know what you gonna get"

Det är dags att packa väskan och gå vidare i livet

Måste se till livets goda inte ta de för givet

Det finns människor och platser där ute i världen

Så bege dig ut nu och bara njut av färden

 

Sätt dig i bilen låt musiken svämma över

Gasen i botten är det enda du behöver

Nedvevade fönster och fläkten som viner

Kör nu ut i livet in mot solen som skiner

 

Du står vid en hinder, ett vägskäl här i livet

Men ta en titt på kartan, våga ta första klivet

Det finns alltid en utväg, ett svar till en fråga

Du håller ljuset i handen, nu krävs bara en låga

 

Tiden går fort..

Snart e de la slut på den här sommaren också.. Tiden går alldeles för fort och det verkar som att de flesta jag känner + alla gamlingar på jobbet ^^ håller med mig i de.. Man hinner inte göra allt man egentligen skulle vilja. Men jag kommer ju få lite saker gjorda under denna sommaren iaf :)

Visst att jag lovade mig själv att jag skulle ta å läsa iaf alla harry potter böckerna innan sommarens slut och jag har inte ens plöjt igenom hälften ännu :P Å visst att jag ville ha åkt mer till andra ställen, så har jag ju iaf kommit neråt till småland, kommit iväg till gräsö och kommer ju åka till london den 9-12 augusti :) Sen bidde de la en tripp till köping och hälsa på en kompis som jag inte har sett på ett par år, ska bli härligt att ses :)

Dessutom ska jag ju flytta in till stada ^^ Så de kommer la iaf ta upp ett par dagar av min tid - eller fler ^^ Så jag har ju saker jag får sysselsätta mig med i augusti. Jag jobbar så himla mycket nu för tillfället så jag hinner inte med så mkt annat. Men efter nu på lördag så kommer jag bara jobba helger, och endast 1 helg i augusti som jag har bestämt mig för att jobba. Jag måste verkligen få tat lite lugnt å under sommaren känner ja.. Men va fan e de fina vädret?? :P

Men men.. Idag hängde jag iaf med Johanna från umeå, hon åker snart hem från gräsö och idag spenderade vi lite tid i biosalongen i Uppsala :) Vi tittade på bridesmaides, å den var riktigt rolig, definitivt värd pengarna ;) fick många goda skratt ^^ Nu ska jag sova då de e jobb som gäller imorn ;)

hoppelihopp i gryttjom ;)

Igår hoppade mina bröder fallskärm för första gången ;) De gick fin fint å båda e övertygade om att de ska göra det igen. Det såg rätt så häftigt ut och man vart nästan lite sugen på att göra det sj någon dag, kankse till 25 års dagen eller nått? ;) haha

Före hoppet: ^^


Lite skepsis i deras ögon, iaf i claes :P


Efter hoppet: ^^


Då va de allt bra stolta ;)


Under hoppet såg de ut såhär :)


Björn som flyger omkring ^^


Å Claes som svävar ;)

London baby London ;)

Haha, ja älskar verkligen london som stad och i augusti så bidde de att resa dit (ev tom 2 ggr ^^) har beställt en resa idag 9-12 augusti då jag kommer att åka dit sj :) Sen kankse de blir en till resa 15-18 med ett par kompisar, men de e inget bestämt ännu. Men huvudsaken e att jag kommer få åka tillbaka till london och jag har längtat :)

Jag önskar verkligen att jag skulle ha kunnat kommit iväg på någe annat resmål å denna sommar, men att få åka dit räcker gott å väl. Man får la försöka göra någe annat å ;) kanske någe kryssning eller liknande ^^

ensam hemma ^^

Ja nu e man ensam hemma i ett par dagar :) mamma å hennes karl e nere i Göteborg i ett par dagar å pappsen å Margareta e å neråt i landet tills fre. Så de e så skönt att vara sj ;) men de kommer me lite ansvar å, man ska vara både katt å hund vakt nu när de e borta.. dessutom ska man jobba å hinna Me allt annat. Men de ska nog bli bra tillslut :) på tors bidde de kinamat å sista Harry potter filmen på bio me Jenny :) å på fre ska man kolla på när brorsorna ska hoppa fallskärm :) hoppas att de blir av denna gång, då de var för dåligt väder sist. Men man e ledig denna gång å, alltså på fre. Så de e skönt. Förra gången så skulle ja ha jobbat innan å då skulle de ha blivit stressigt. Så bättre denna gång :) så håller både tummar å tår ^^

Busy busy :)

Nu sitter man här hemma hos brorsan å har precis ätit lite kvällsmat :) har nu varit ute på Gräsö i 3 dagar, vilket har varit jätteskönt :) de va fint väder hela tiden och man hade ju jättehärligt sällskap av johanna ;) vi ses int så ofta så varje gång mån ses så finns de alltid någe att prata om :) vi var å badade å vi åt en massa gott å vi va lite i öregrund mm :) Imorn är de Jobb som gäller för mig 7-16 å lika så på sön. Så denna helg är det kattvakt å Jobb som gäller ;)

Fullt planerad vecka, in i minsta detalj ;)

Jadu denna vecka e rätt så fullbokad, men kul e de ;) Idag bidde de jobb 7-13 och sedan var dte tänkt att man skulle åka och kolla på när brorsorna skulle hoppa fallskärm. Men då vädret var för dåligt för detta så blir det att omboka till senare tid :) Hoppas på att detta fula väder vänder snart och blir fint ;)

Imorn bidde de också jobb 12.30 - 21.00, å efter det så bidde de att åka till brorsan och sova där och vara kattvakt :) Dagen efter det så ska jag återigen fara hem och sedan e jag ledig under 3 dagar ;) Då ska jag fara ut till gräsö och träffa Johanna från Ume ;) Vi försöker alltid att träffas ett par ggr om året och spec när hon kommer ut hit till gräsö på sommrarna :) De e alltid lika kul att ses ^^ Se om de bidde någe badande, dvs om vädret blir bättre :) Sedan skulle hon förmodligen dra med sig killen sin :) Å ska la bli skoj å träffa denne unge herr å ^^

Sedan på fredag bidde de att åka hemåt på kvällen och sedan fara vidare till brorsan i knivsta och vara kattvakt i helgen :) Så där stannar jag till lör/sön. Dessutom jobbar jag hela helgen 7-16 både lör och sön :)

Se de e min vecka de ^^

GRATTIS BRORSAN ;)

Idag den 3/7 fyller du 26 år ;) Börjar bli gammal nu... bara 4 år kvar till 30 ^^ haha

testar att blogga från mob ;)

Jadu idag har man jobbat å slitit ;) men imorn bidde de ännu värre... Då ska man jobba från först 7-14 och sedan 16-22.. blir lite jobbigt. Men man är ledig på sön å då ska brorsorna firas :) ena fyller 26 på sön och den andra fyller 23 nästa sön egentligen. Men då båda ska ut å hoppa fallskärm på mån så får de firas samtidigt. Sen ska den bror som fyller 23 va borta på sin födelsedag. Så de e enklast att kasta ihop 2 i 1 ;)