ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Som jag trivs bäst..

HEJ

Imorn ska jag börja åka runt på riktigt inom hemtjänsten då :) Ska börja köra sj till gamlingarna och hitta å vara social ^^ Men det ska bli så jävla skönt att sj bestämma lite över hur man åker å så å vara ensam i bilen och kunna styra upp lite sj.. Visst det kommer nog inte vara så lätt nu i början men man kommer att lära sig och om det vore någonting så e det ju bara att fråga liksom :)

Men jag trivs nog bäst att vara ensam. De e härligt och om man int får vara det blir man galen, enligt moi iaf. Man måste få ägna stunder åt sig själv, då man kan bara vara :) Så härligt härligt, detta är nog ett jobb som passar mig ganska bra, även då det inte är det mest glamörösa, men som jag har skrivit förr, det ger en pengar, som alltid kommer vara bra till hands. Har ingen aning va jag ska göra för dem ännu.. Men ska försöka spara så mkt som möjligt så att det kanske kan bli att åka utomlands någonting :) För det finns ställen jag gärna vill tillbaka till, tex england, london :) Det var så härligt :) Men sen får man se vad som händer, hur mkt man tjänar å så :)

Men en sak som e lite dryg e ju att man inte får sin första lön förrän i slutet av juli.. Så man får vara fattig ett tag till :P Men lika glad e jag för de, tur att man har en sån bra familj :) Men det är otur att det just nu har hänt en tråkig sak i min familj.. Vill int säga det här, men de e någonting som är bland de tråkigare som kan ske, men det kommer bli bra igen, det vet ja :) Det kommer gå alldeles fin fint å hela familjen står bakom dig :)

HEJ DÅ!

Jobb Å Slit :)

HEJ

Nu e de sommarlov och int mkt lov har man :P Började jobba förra torsdagen och har nu snart gått klart mina introdagar på almunge hemvård där jag ska vara som vikarie i sommar :) Har bara imorn kvar som intro, sen ska man börja åka runt sj å hitta å greja, ser faktiskt fram emot det :) ska bli spännande. Men samtidigt e de ganska jobbigt, är riktigt trött just nu för jag int har kommit in i rutinerna och in i tiderna som man jobbar, kan vara riktigt långa pass ibland och pass som slutar 22 och sedan pass som börjar 07 dagen efter... Kan bli lite jobbigt, men de e pengar och de e alltid bra att ha :)

Fick GODKÄNT på sista tentan, fysiologi var ämnet :) Fick 95/110 p ^^ Riktigt nöjd e ja ;) Så nu e första terminen avklarad och godkänd rakt igenom :) Sen i höst börjar 2:a terminen då :) Ser fram emot de :)

Annars då, va kan man skriva? Träffade gamla klasskompisar från 6:an här förra lördagen och hade de jättesköj :) Va länge sedan man såg vissa utav dem så jättekul att ses :) Vi grillade å hade oss i regnet å blåsten, men de blev en lyckad kväll som jag hoppas och tror kommer göras om :) Vi va ute på saluhallen sedan på kvällen och vi pratade en massa :) Tack i efterhand för en underbar kväll :)


Men de va nog de de :P

HEJS SVEJS ;)

Tatueringen nu :)


Nu har det gått snart 2 veckor sen jag gjorde tatueringen och så här ser den ut nu :)
Den har blivit lite finare än senaste bilden jag lag upp, den hade ju tagits direkt efter att jag hade gjort den :PTentaplugg :)


Ja detta e alltså mina små sammanfattningar av allt vi ska kunna:De e en hel del vi har:

* Cellfysiologi
* Neurofysiologi
* Cirkulationen och Hjärtat
* Inflammation och immunologi
* Endokrinologi
* Respiration
* Arbetsfysiologi
* Digestion
* EKG
* Näringsfysiologi
* Syra-bas fysiologi
* Njurfysiologi


Wish me luck ;)