ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Gotland!

Nu e det måndag och en ny samt den sista veckan i Kalmar inleds. Har haft en underbar helg på Gotland tillsammans med Jenny och Jonas, killen jag träffar. Vi har ätit gott, druckit gott och haft det gott! Har sett fina miljöer och tagit en titt på solnedgången! Sedan har man såklart bara njutit av denna minisemester! :)

Att det är den sista veckan här i Kalmar känns lite skumt. Blandade känslor så att det skriker om det. På ett sätt ska det bli väldigt kul att komma iväg på nya äventyr samtidigt som det känns tråkigt att lämna något som har varit så underbart denna sommar! Jag har ju inte skrivit det här i bloggen ännu men har fått jobb uppe i Härjedalen på kommunen. Så jag börjar nu på måndag nästa vecka. Så har en veckas till "semester" att njuta av ^^ Jag har fixat boende där uppe, fått tag på en etta i första hand och kommer flytta in nu på söndag. Så på fredag är det hem till lilla Tuna som gäller, sedan på lördag är det flyttpackning och sedan tidigt på söndagen far vi upp till lilla Sveg och bosätter mig där. Tur att man har föräldrar som kan hjälpa till att flytta upp mig :) 
 
Lite bilder tagna på Gotland vid solnedgången i ordningen Jenny, Jonas och jag :)

Det känns bra nu :)

Jag har en bra känsla i kroppen. Som att allt kommer att lösa sig. Vilket jag också har en stark tro på att det kommer att göra! Jag är på bra humör idag, dock lite trött. Känns som att allt rullar på. Det enda negativa är att tiden går så himla fort. Det kan vara på grund av att jag har det väldigt trevligt och roligt här nere i Kalmar ^^ Jag har ju träffat en kille här nere och jag trivs otroligt bra med honom. Dock verkar det just nu som att jag kommer att arbeta på en ort en bra bit härifrån och det känns väldigt jobbigt. Så vi får se vad som händer och sker med oss. Men jag gillar honom verkligen och vi har väldigt kul ihop!

Så synd att tiden tickar ner.. Det är bara denna vecka och nästa vecka som jag har kvar i Kalmar.. Men sen blir det vidare på nya äventyr helt enkelt :) Jag hoppas att jag och denna kille håller kontakten, vilket jag också tror att vi kommer att göra :)

På jobbfronten så rullar det också på rätt skapligt. Får se sen nu i slutet av veckan hur det går med allt. Jag håller tummarna väldigt mycket för en speciell sak. Så håll gärna era tummar också ^^

Jag är rätt nöjd med mitt liv i övrigt :) Har en underbart bra känsla och jag njuter av min ledighet från arbete! Nu till helgen ska jag och denna kille åka till Gotland tillsammans med Jenny. Hon ska dit på hundutställning och vi ska åka dit och göra henne sällskap samt att få upptäcka Gotland lite ^^ Ska bli himla trevligt! Man måste ta vara på tiden som man har med varandra! :)

En bild från senast man var på Gotland. Var bra många år sedan sist!

Underbar helg!

Ville inte att den skulle ta slut. Men idag är det dags för verkligheten igen! Har haft det otroligt mysigt och har varit ute och kollat lite på de uppträdanden som har varit nu under stadsfesten här i Kalmar. Exempelvis har jag varit iväg och kollat på Ulrik Munther, Eric Saade, Petra Marklund m.fl. Tycker att det är jättebra av Kalmar att anordna denna stadsfest och att man kan gå på alla dessa konserter m.m. gratis! 
 
Förutom att jag har tagit del av stadfesten så har jag njutit av gott sällskap! :) Det känns riktigt bra och jag är väldigt glad just nu! Dock så börjar det kännas rätt jobbigt eftersom jag inte kommer vara kvar här i kalmar länge till nu.. Det känns lite deppigt!! Vi får se vars allt tar vägen. Jag vet dock att detta har varit en av de bästa sommrarna jag har haft! ^^ 
 
 

Känner mig duktig! ^^

Idag har jag fått en hel del gjort som jag har skjutit på ett tag nu. Hade exempelvis en komplettering på en hemtenta från kursen i Umeå. Fick den för ca en månad sedan och idag fixade jag äntligen till de som behövdes göras och har skickat in den! Äntligen! Känns rätt skönt att slippa ha den hängande över mig :) Sedan har jag kollat med lite arbetsrelaterade saker idag också. Så är nöjd med mig själv! Så nu kan jag bara njuta av dagarna! Tog ju några timmar att fixa med uppgiften.

Ikväll börjar stadsfesten här i Kalmar. Den håller på tors-lördag så ska nog ta och kolla in lilla Ulrik Munther som kommer till stada idag ^^ Ska bli trevligt :) Synd bara att det är rätt kasst väder idag! Men egentligen så finns det ju inge dåligt väder - bara dåliga kläder ;)

"Semester"!

Nu har man lite semester från tillvaron då. Härligt! Va verkligen jätteroligt att arbeta i Mörbylånga nu i sommar. Jag trivdes bra och jag gillade verkligen min arbetsplats. Nu är det dock ganska skönt att få vila upp sig lite. Det börjar ta lite fart när det gäller jobb till hösten i alla fall. Ett par som har hört av sig, hoppas det blir fler nu i veckorna som kommer :) Jag har varit hemma i Tuna nu ett par dagar och kom hem igår kväll. Det var härligt att komma hem en stund och bara umgås med familj och vänner. Tiden bara sprang förbi verkligen! Jag åt en massa gott och eftersom mammsen fyllde år där i fredags hade hon bakat en massa ^^ Vi åkte eckerölinjen och vi handlade lite på thuns ;) Var underbart, dock skönt att vara hemma i Kalmar igen. Jag kommer bara njuta av denna ledighet. Ta en dag i taget och se vad som händer och sker efter det. Jag håller tummarna och hoppas på det bästa!