ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

5:e veckan efter semestern!

Hej!

Semestern var underbar och kort (trots att det kändes som den varade för evigt ^^). Nu har allvaret varit igång i snart 5 veckor! Tiden springer förbi!

Känns som vi har mycket på gång här hemma, vilket känns kul. Vi har haft några på besök här bland annat kära Jenny (barnjenny som jag kallar henne då det inte är lätt att skilja på dem när man har tre stycken som heter jenny ^^) och härliga Johanna (har du skaffat en rubiks kub ännu ^^). Vi har även varit mycket loppisar som vi flängt rundan på och vi har gjort några fynd ;)

Nästa projekt som väntar är att vi ska rensa ur källaren! Vilket behövs! Dock väntas besök av pappsen och hans sambo nu till helgen och förhoppningsvis skara sommarland helgen efter, men sen så ska de la bli lite storstäd! ^^

Jag har börjat jobba 90 % nu istället för 100 %. Hade min första lediga dag här i måndags och det var så himla härligt! Man behöver ta lite tid ibland och verkligen prioritera sig själv! Så då passade jag på att färga tillbaka mitt hår till brunt (har nämligen varit blondin nu de senaste 5 månaderna ^^)

Här va man blondin (med en creepy Jonas i bakgrunden^^! ;)