ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Happy new 2011 ^^Sirius - Balrog

Idag for ja å Jenny iväg på match i Fyrishov mellan Sirius och Balrog. Hon hade fått två gratisbiljetter dit så då kunde man ju int tacka nej till att gå dit ^^

De va int så mkt folk där, runt 400 pers, förra gången jag var där var det över 2000 pers, så lite skillnad idag, men då var det storvreta - sirius som spelade :)

Första perioden slutade med 1-5 till Balrog då Sirius spelade rätt så förjävligt, men i de två andra perioderna tog Sirius igen och blev bättre. Efter 3 perioder och 60 min slutade matchen 7-7. Dock efter det bidde de förlängning då någon skulle ta hem vinsten och denne blev Sirius tillslut efter ca 2-3 min extra om jag inte minns helt fel :)Mohahaha ^^ Va bara tvungen att lägga ut :)

Släkten :)

Igår var vi hemma hos min moster då hennes man fyllde år :) Det var riktigt härligt att se lite släkt igen som man inte hade sett på ett tag. Å jag tycker släkten på min mammas sida är så härliga hela bunten :)


Kusin, jag, Åsa (kusins flickvän), å brorsan + kents bakhuvud :P


Mammsen å Kent :)


Kära kusin Britt och hennes Karl :)


Födelsedagsbarnet Kjell, kusin Ida och hennes pojk :)

Liten tjej stor röst

Charice pempengco är en jävel på att sjunga kan man ju minst sagt säga.. Se bara när hon sjunger Beyonce's låt listen.

Learn to say NO!

Jag tycker int om när folk försöker maskera att de egentligen inte vill något med en dålig ursäkt. Att de inte hellre kan säga NEJ, jag vill helt enkelt inte. Visst ibland drar man en vit lögn för att komma ur saker och ting, men hur snällt är det egentligen. Vill man inte så vill man inte, ibland borde man bara säga det. För att om man åter och åter säger att man vill, MEN... Så blir det endast en dålig ursäkt i längden och man tröttnar på sånt folk.

För vid såna tillfällen tror man att personen i fråga verkligen vill något, men i själva verket vet den personen att den inte alls vill, men kanske inte vill såra eller så. Men tillslut blir det ganska uppenbart och genomskinligt. Samma meningar och samma fraser.

Jag tror på den mer ärliga vägen och det mer raka sättet. Om man då sårar någon så är det snabbt iaf, man drar inte ut på det onödigt länge. Ibland så uppskattas också om sanningen sägs för då kan man gå vidare och sluta hoppas på någonting som aldrig kommer att ske.

Folk är dåliga på att säga NEJ, visst att det är bra att säga JA. Men det är inte alltid att man kan eller vill och då ska man använda sig av NEJ. Så börja säg NEJ!! Jag vill inte! De underlättar för en själv och andra.

"Nothing's ever for sure. That's the only sure thing I do know!"

- a beautiful mind 

JULAFTON ^^

Idag va de julafton då :) Å jag har haft det riktigt trevligt med familj och deras respektive och vänner :) Vi har ätit en massa godheter och haft en härlig dag och kväll ^^ Nu e de bara att tat lugnt med mammsen som gäller. Sitter å kollar lite halvt på tv:n medans jag halvslöar vid datan ;)

Här e lite bilder från dagen :) Bidde dock ingen bild på all den härliga maten vi åt, får då var man ju för upptagen med att äta för att hinna ta någe foto :PDan före Julafton :)

Idag var sista dagen i skolan för detta år :) Skönt att äntligen ha fått lite lov :) Det blir tenta den 7:e å sen är skolstarten den 17:e januari.

Idag blev det mkt julstök när jag kom hem :) Bidde knäck och kolabak och sedan så bidde de städ å tvätt å allt möjligt till morgondagen ^^ Julkänslan har dock int riktigt infunnit sig ännu, men förhoppningsvis hittar den hem imorn när man får äta mkt god mat och umgås me nära å kära ;)

Ikväll blir det bingolottos uppesittarkväll med mammsen :) Se om de blir några storvinster ;) haha

GOD JUL PÅ ER ALLA  :) Hoppas att ni får en härligt å lugn Jul med massa skratt å go mat ^^

Brr...

Ja idag var det la väldigt varmt och skönt.. att vara inne ja, när de e så jävla kallt ute!

Fan tror mätaren står på -24 just nu. Känner att fingrar å tår fryser ihjäl så fort man kliver utanför dörren :P Å man måste kliva utanför den då jag måste till skolan ytterligare en dag till ^^ 2 dagar kvar till jul å man går fortfarande i skolan.. Stabilt :P Men de funkar :)

Å denna kyla som häckar utanför dörren smiter också gärna in i huset. När jag kom hem idag var innetemperaturen nere på 18,5 grad, vilket är förvisso väldigt mkt varmare än ute, men int spec varmt. Så de bidde att tända en massa ljus (om jag räknat rätt 23 st ^^) så att man skulle få lite varmare :) Tror de faktiskt funkar då temperaturern nu e uppe på 19,7 :)

De e rätt så mysigt med en massa tända ljus å de sprider ju lite julkänsla iaf :P Har ju inte hunnit fått någon riktigt sådan än ja, julkänsla alltså.. Man har inte hunnit me de, men den dyker la upp på julafton förhoppningsvis iaf ^^Några som definetivt int tycker om denna kyla e våra katter iaf :P haha, de blir helt rastlösa och skuttar runt här inne och vill så gärna gå ut, men de e för kallt tycker de ^^ Så de blir alldeles knasiga isånt här väder :P

Å elektiska blir de å :P haha å en själv också. Vad man än rör vid så får man en stöt :P Å håret lever sitt eget liv de när de e så här kallt :)

"You are cute, I like your smile
Love your laugh, adore your stile 
Need to look, but you can't see
Or i wish hopefully
Quite alike, but some astrange
Promise me you'll never change"

:)

Innebandy avslutning

Nu tar man julledighet från innebandyn idag då å de ska la bli lite fika å annat sjoj med laget ikväll :) Bla så kommer 2 st instruktörer från nautilus som ska hålla ett lätt aerobics pass med oss å efter de blir de la kankse lite lekar å mkt fika ^^

Om ett par dagar får man också "riktigt" jullov å då från skolan, men lov å lov vet ja knappt om man kan kalla de, har en tenta den 7:e januari sen som man måste plugga till, men man ska nog lyckats klämma in lite ledighet :P Julafton och nyårsafton ska dock definitivt vara hela plugg fria :P Blir nog bra tillslut de där :)

Va man annars ska hitta på under sin julledighet vet jag int ännu :) Man får ta dagarna som de kommer ^^

Nu vet jag iaf att jag ska gå å äta mat och tat lugnt innan jag far iväg sen vid halv 8 :)


Snart e de JUL då :)

Ja såhär i juletider kan man la int annat än att längta efter julledighet :) Sj "slutar" man inte skolan förrän den 23:e :/ Men man ska la inte klaga för mkt, ganska trevliga, roliga och lärorika lektioner vi har just nu :)

Som sagt julen närmar sig med stormsteg och på fredag smäller de. De bidde julmat å kalle anka för hela slanten tillsammans med familjen och deras respektive :) Då ska man bara njuta av allt smaskigt och bara tat lugnt :)

De är så skönt att man har sluppit all stress kring julklappsköp å sånt, då vi i vår familj inte längre köper klappar åt varandra :) Å jag tycker de e riktigt bra, för de spelar int så stor roll om man får de eller int, bara kul att alla samlas å att man får äta god mat :) Dessutom om man vill ha någon kan man ju köpa det till en sj i julklapp om man nu känner för de :)

På tisdag är det avslutning för innebandyn detta år, då bidde de lite lätt aerobics, lekar å fika :) Så inge mer klubba å boll förrän nästa år :) Sista matchen va nu i lördag i bålsta mot valhall, vi kämpade på som tusan men det hjälpte int tillsut då de bidde en snopen förlust på 6-5 till dem. Men tyckte att vi ägde matchen, speciellt i första och jag hade inte haft de så kul att spela på länge :) Så kommer sakna innebandyn nu lite under juluppehållet, vet inte riktigt när den börjar sen igen heller. Hoppas inte allt för långt in på januari bara ^^

Nä nu ska jag springa å fixa med brödet jag håller på att baka ;)


Lite tranbär i ena och sedan pumpakärnor i den andra ;)

Matchvinst :)

Så jävla härligt me matchvinst tjejer :) Å att vi vände på ett sånt jävla underläge var helt fantastiskt roligt ^^

6-5 bidde slutsiffran och vi kämpade in i det sista :)


Detta är dock ingen bild från dagens match, utan en match mot hangunda för ett tag sen :)

Match och födelsedagsfirande :)

Vill börja med att säga:

GRATTIS PAPPSEN på födelsedagen :) Nu börjar du bli gammal å grå, men de e la ingen nyhet ^^ haha

Idag har laget match mot östhammar i hall 2000 i rasbo (hemmahall) 13.50 och jag sitter här och taggar framför datan. Blir att åka iväg lite tidigare då vi ska fika med laget innan matchen ^^ De sitter la fint sen på plan kan jag tänka mig :P eller nja, man får la int proppa i sig alldeles för mkt fika dådå ;)

Efter matchen sen blir de la att åka hem till pappsen och fira honom lite :)


En bild från cup i Falun med laget :)

Lördag å härligt med sovmorgon :)

Idag har jag fan int gjort mkt alls.. Hm.. Jag som hade sagt till mig sj att göra en liten ansträning iaf :P Men det som har blivit idag är att håret blivit färgat och lite knäck har blivit gjord ^^  

Vaknade halv 12, dock med en klocka som va ställd på kl 10 :P Å kan säga att det var otroligt skönt med sömn, mår bättre idag och de gör halsen å, så blir förmodligen matchspel imorn :) Mår bättre på morgonen dock än vad jag gör mot kvällen, kan känna att huvudvärken kan smyga på lite vid kvällskvisten. Men e rätt så taggad på att spela ;)

Usch måste skärpa mig när det gäller pluggandet dock. Denna vecka som varit har jag inte gjort ett dugg. har fan inte orkat. Man e helt slut när man kommer hem om dagarna efter VFU... Måste se till att börja läsa den stora, tjocka, engelska, dryga boken med en massa sidor om man ska hinna klart me de :P Men känner mig inte så inspirerad på det direkt. Men ska nog gå bra iaf, har en stund kvar på mig ;)Fredag

Idag är det fredag och slutet på den första VFU veckan på neurologen vid akkis :) Det har varit en jätterolig vecka, men man känner nästan att tiden går för fort för man vill hinna med mer och se och göra mer :) Men Skönt faktiskt med helg nu, man bli så trött.

Börjar dock känna ig lite krasslig... Förkylning på g förmodligen, vilket inte är så jävla bra med tanke på att jag har 1 v VFU kvar. Så de bidde till att ta det lugnt i helgen.

Är uttagen till match på söndag, men vet int i nuläget hur jag ska göra.. För känner mig som sagt int värst kry. Ner och titta ska jag absolut, men spela sj ser jag inte riktigt just nu. Det vore om jag känner mig mkt bättre på söndag då. Men vill ju helst tat lugnt så att man kan vara lite kry nästa vecka iaf :)

I helgen annars händer det la inte så mkt, vankas Idol final idag då som man ska bänka sig framför ;) Men imorn lördag bidde de nog lugn å ro. ev färga håret och baka lite, förmodligen måste jag nog ta å slänga in lite plugg i det hela också och ta å läsa lite i funktionell anatomi boken. Se om jag har ork nog till de. Ikväll bidde de iaf bara lugn å ro.. Se om Jenny dyker upp någe å.

Nu ska man la första få i sig någon mat å sen slöa å njuta av tystnaden medans den varar ^^


Idol final ikväll då ;) Jay e bäst överlägset, men får se hur tittarna resonerar. Han kommer få en karriär vilket som eftersom han e grym så vi får se om han blir 1:a eller 2:a ^^ Bäst i mina ögon iaf :)

Bra låt :)

En bra dag :)

Idag har det varit en bra dag :) Det är en bra känsla i kroppen och det är härligt ^^

VFU:n var riktigt bra idag och det är la det som har spridit mest glädge över dagen. Å eftersom gårdagen var lite tråkig av sig så var det kul med en bra dag, men som man brukar säga så efter regn kommer solsken :)

Var t.o.m så gla å taggad när jag kom hem så att jag hoppade på motionscykeln och cyklade ca 23,5 km. Skriver en träningsdagbok för skolan i 6 veckor och då har jag bestämt mig för att cykla på motionscykel 2gg/vecka ^^ Är inne på min 3.e vecka nu ;) Det är alltså en skoluppgift och är en väldigt bra en tycker ja :) Tycker om att träna och skulle aldrig klara mig utan det. Efter nyår har jag även bestämt mig för att börja gymma på Friskhuset på akkis, vi får genom att vi går sjukgymnastprogramet träna där och det kostar bara 700 kr/termin (halvår) och det tycker jag är ett riktigt bra pris, så det ska bli min julklapp till mig själv i år ;)


Vill ju bygga lite muskler ^^ haha

Crazy day

Det är en sån dag idag då det känns lite konstigt.. Det har hänt en del som från ett perspektiv känns bra och ett annat som känns dåligt. Men de e bara att se framåt så brukar allt ha en tendens att lösa sig :)

Idag gjorde jag min andra dag på VFU:n och det kändes bra fick prova på att testa lite på en patient och fick även komma upp på strokeavdelningen där och träffa en sk "dagpatient", en som som inte ligger inne på sjukhuset utsn en som kommer in på koll :)

Finns int så mkt att skriva just nu, har inte en sån stor lust..BYE

VFU - dag 1

Idag har jag påbörjat den 2 veckor långa(?) VFU:n som jag har på ing 85 vid NIMA och Strokeavdelningen på akademiska sjukhuset här i Uppsala. det är alltså Neuro jag är på. Det kan vara allt från hjärnblödningar och Tumörer och trafikolyckor med hjärnskador som hamnar på NIMA iaf. Va aldrig uppe på Strokeavdelningen idag, där vi egentligen ska vara på eftermiddagarna, men idag var vår handledare där uppe upptagen med annat. Men de betydde att vi fick sluta lite tidigare idag ^^ haha skön första dag :)

Det var roligt och intressant att se hur det går till på en "riktig" avdelning på ett riktigt sjukhus :) Det är ju lite annorlunda än att bara öva på kompisarna i skolan :P Ser fram emot hela denna perioden :)Dagen började la int så jättebra då en buss på 288:an hade kört i diket och det bidde att stå i bilkö en bra stund innan bussen jag satt på kunde återigen rulla på.. Men som tur missade jag inte så mkt ^^

Innebandy :)

Idag har hela min dag bestått av innebandy :)

Klockan 12.45 var det dags för match i Alsike mot 3:an i serien Sk Vide. Var taggad och det kändes bra att spela och jobbade på som fan :) Synd bara att det inte syndes i resultatet som tillslut blev 8-1 till Vide, men vi hade det världigt svårt att få upp bollen idag och få till några bra lägen uppe. Men de e bara att tagga vidare till nästa match och köra på då. Dock känns det ibland som att vissa folk i laget ger upp om det går back, det känns inge bra.. Man ska inte ge upp innan den sista sekunden har passerat. Till the bitter end ;)

Sen efter vår match for jenny och jag mot gränby för att införskaffa lite lunch innan Jenny skulle döma F9 i hall 2000 i rasbo kl 15.20. Så där satt man och kollade på det.

Efter det var det dags för Damlagets U-lag att spela match mot Rimbo vid 16.30. Då satt Jenny och jag i sekretariatet och jag fick föra protokollet efter guidelines från Jenny :P Va första gången jag satt där, men känns som man fått lite koll på de ;) Jenny fick dock sköta resultattavlan å tiden m.m. :P Den skulle jag nog inte vilja bråka med ^^ Den matchen slutade 3-12 till Rimbo, tror jag om jag inte minns helt fel.

Sen kom jag hem ca 18.30 efter att man fått hjälp att få loss bilen från snön när man skulle ta sig från matchen :P haha. Jadu, hade parkerat på en plan och när vi skulle ta oss därifrån så slirade bilen bara och vi fick lite hjälpa att puffa loss den ^^ haha, lite pinsamt, men snällt av dem som hjälpte en :) Man har ju en sån underbar bil, men nu ska man inte klaga då man iaf har en bil att använda :)


En bild Jenny tog på mig för ett tag sedan när vi var inne å rev runt på Coop efter match skulle jag tro, kan också ha varit efter en träning :P Men de e så härligt att gå in på gränby när det är kväll, för det e knappt någe folk där alls :P Haha, men e man knäpp så e man ^^

Sliten..

veckan som var och lite sömn har tagit ut sin rätt.. Ville tydligen sova mer idag då jag inte vaknade av väckarklockan. Pappa kom in vid halv 7 då jag skulle åka och väckte mig :P Hade stängt av alarmet på mobilen som låg bredvid sängen. Jobbade mänligen 7-12 idag å var tvungen att gå upp.. Efter jobbet sen tog jag en liten tur till thuns och mötte upp mammsen där :)

Nu ligger jag här och känner mig halvt död.. Ska bara vila och glo på serier.. Å då typ House :P har börjat titta på säsong 6 nu och tänke roa mig med det i några timmar framåt ;) haha ta matrast då men int så mkt mer ^^

Ohh jaa ^^

Fredag ^^

Yeii :)

Praktisk examination - check!
Ingen mer skola på 2 veckor - Check!

Usch ja, examinationen.. Vi får se hur det gick på den. Alltid när man ska gör en sån examinsation där någon står och kollar på en och frågar en en massa frågor om varför man gör saker och ting, har man en tendens att bli väldigt tankspridd och fumlig med det man gör.. Så får se nu om de blir till att göra om den efter jul å nyår sen.. Hoppas verkligen inte, men som jag känner nu är det 50-50.. Får reda på svaret förhoppningsvis ikväll. Jag vet inte alls.. Vill bara veta!

Men skönt nu ska man ut på praktik v.49-50 på neurologen på akademiska. Så man slipper att vara i skolan på 2 veckor iaf.. Men de blir ändå till att pallra sig in till uppsala varje dag. Men jag trr faktiskt att det kommer bli väldigt intressant :)

Imorn ska jag jobba 7-12, ett härligt litet lagom pass ;) sen ska jag möta upp mamma på thuns å vara hennes smakråd ;) På söndag bidde de förhoppningsvis match :) Men resterande tid idag ska jag bara tat lugnt och njuta av att inte behöva göra någonting för tillfället ;)


Gick ut me kingen nu på eftermiddagen när jag kom hem. Ser så söt ut me snö överallt :P De har ju börjat snöa nu igen.. Men vet int om de har slutat nu ^^

Plugg, plugg å plugg..

Känns som att det mesta sitter nu iaf, för imorn väntar den praktiska examinationen i sjukgymnastiken. Känner mig ganska säker i det, dock är det alltid en pressad situation att vara i då någon står bredvid och bedömmer en. Men jag hoppas att det går vägen och att jag inte blir alldeles för nervös av mig..

Det som man ska kunna till examinationen är:

- Undersöka central- (hjärta och lungornas förmåga att omsätta och transportera syre) och perifier cirkulation (musklernas förmåga att ta upp och omsätta syre) och behandla nedsatt sådan förmåga (tex HoL sjukdomar, arteriell- eller venös insufficiens).

- Undersöka andning (kolla andningsmöster, andningsfrekvens, djupandning, andnöd/ansträngning m.m.) och behandla andningsvårigheter (lära ut djupandning, "hosta", mobilisering, aktiva rörelser och fysisk aktivitet, viloställningar)

- Instruera bäckenbottenträning ("knip" - för att behandla urininkontinens)

- Instruera avspänning (ad modum jacobsen (hold-relax) och ad modum bibi westin 4-punkts avspänning)

- Ge massage (veta när/när inte, hur/hur inte, varför?)

- Behandling av nedsatt muskelfunktion (Rytmisk stabilisation och Långsam växling)  

- Behandling/förebyggande stabilitetsträning (hur, när, varför, stegring)

- Behandling/förebyggande åtgärder vid nedsatt rörlighet (kontrakturprofylax och kontrakturbehandling; funktionella aktiva rörelser, aktivt avlastade rörelser och passiva rörelser)

- Muskeltöjning (långsam och contract-relax)

- Behandling av nedsatt förflyttningsförmåga:
   -> gånghjälpmedel av alla dess slag, tex rullator, kryckor, rullstol m.m)
   -> Aktiva förslyttningar i och ur säng 

+

- Kunna ta puls (a.carotis, a.radialis, a.tibialis posterior och a.dorsalis pedis)
- Kunna ta blodtryck
- Palpera olika strukturer
- Omfångsmätning
- Linda fot och ben
- Sätta på stödstrumpa
- Tejpa en fot
- Tänka på min egen arbetsställning
- Förstå, ha bakgrundskunskaper och kunna instruera allt detta


WISH ME LUCK ;)
 

Egenträning på hög nivå :P egentejpad fotled, arm lindad för skojs skull :P (hade tråkigt) haha

STOLT!

JAG ÄR STOLT ÖVER MIG SJÄLV!

Jag hoppas att det är många som kan säga det om sig själva. Jag menar det verkligen och ibland måste man påminna sig om vad man har åstadkommit. För ibland är det hårt, livet är inte alltid en dans på rosor.

Min resa jag har gjort genom livet än sålänge har haft sina svängar upp och ner, men det mesta har lett till något bra. Så jag är stolt och vad som än händer kommer jag fortsätta vara det.

Det är inte ofta man får beröm, för folk är vana att man gör bra ifrån sig. Det är ingen som uttrycker någon spec stor deal när man gör bra ifrån sig, för de förväntar sig det. Ibland önskar jag att folk såg det mer, hur tufft det är att upprätthålla. Jag har alltid haft det relativt lätt, men ibland är det svårt..

Jag kan inte uttrycka känslor så bra och ibland är det mkt jag inte kan uttrycka. Jag har svårt för ord och jag vet att mkt kommer ut fel. Men jag är stolt ändå! 

Jag har växt så mkt de senaste åren. Jag har slutat bry mig om så mkt vad folk tycker och tänker, jag försöker bara vara mig själv. Jag har haft väldigt dåligt självförtroende och det sitter kvar. Det syns inte alltid för ibland är man bekväm i vissa situationer och då syns det inte, men det sitter djupt där inne. Men det försvinner mer och mer. Men jag vet att jag har en självbild av mig själv som inte alltid stämmer. Dock har jag den insikten att det som sitter i min hjärna inte egentligen stämmer så bra.

Jag ser mig nämligen som tjock ganska ofta.. Jag känner mig inte bekväm i vissa situationer och jag tycker alltid att jag är den fule när jag är i ett rum. Det sitter kvar, för jag har varit mkt kraftigare än vad jag är idag. Jag har vägt upp emot 90 kg.. Idag väger jag ca 70 kg. Å jag är stolt över det!

Idag kan jag säga att jag tycker om min kropp och jag fortsätter att förändra den. Jag vet vad jag vill i livet och jag vill uppnå det. Jag har på senare tid blivit lite haj på iden att bygga lite muskler, för jag tycker det är jätteintressant. Jag vill ha muskler som syns och jag vill bygga upp min styrka och det ska jag satsa mot. Å jag är stolt att jag har den kondition jag har idag och den styrka jag redan fått! 

Så jag håller på att förändra min kroppsbild.. men det går inte alltid in, svårt att bryta mönster.. Jag ser min själv som vacker och jag påminner mig om det varje gång jag ser mig i spegeln att jag är det. För jag har inte alltid tyckt det och det kommer ta en stund innan jag kommer tycka det hela tiden. För det finns verkligen stunder då man känner sig värdelös. Frågar sig själv varför någon skulle vilja ha en. Varför skulle någon vilja ha mig?? Det är en fråga som kommer upp mkt i mitt huvud. Det visar ju också på hur osäker jag kan vara. Ibland gillar man någon, men då dyker den upp där och man försöker sluta gilla personen för att den aldrig skulle vilja ha en ändå.

Tror inte att så många har sett denna sidan av mig, för jag gömmer den väl. Har aldrig velat prata känslor. Jag klarar inte av det, man lämnar ut sig för mkt. Dessutom har man erfarenhet att inte alltid folk lyssnar.

Jag är en ganska bra lyssnare enligt mig själv och jag lyssnar gärna till andra folks problem och frågar dem om hur det är och att de gärna får berätta. Jag vill gärna att det gör det, för då känns det som att jag uppfyller en position här i livet. Men någongång önskar jag att någon kunde fråga mig, få mig att berätta, få mig att prata, få det att handla om mig, inte ge upp. För man måste nog ärligt dra ur mig saker. Men ibland önskar jag att folk inte var så självupptagna med sina bekymmer. Det är aldrig fel att fråga en person saker och få det att handla om dem. Jag gör detta för folk och jag lyssnar gärna då jag vet hur det känns att inte få prata ordentligt.

Men jag är stolt, jag har lyckats bra i livet.

Jag har:
- Gått ut gymnasiet med jättebra betyg
- Kommit in på sjukgymnastutbildningen och klarat alla tentor på första försöket hittills
- och håller på att bygga upp en kropp jag kan vara stolt över
- Ökat på mitt självförtroende
- kommit över blygheten och vågar nu vara med och är gärna med på bilder när folk tar dem
- Tagit körkort och haft det i över 2 år
- Jobb och jobbar då och då samtigt som jag pluggar
- unnat mig saker
- kommit på att jag gillar att vara singel, vill inte ha någon som definierar mig förutom mig själv
- även kommit på att jag är älskvärd och att när det väl sker så sker de
- vågat drömma
- förändrat min självbild och känner mig bättre än någonsin
- haft ångest och misstrott mig själv men kommit över det
- älskat och älskar mig själv

JAG ÄR STOLT! Ni borde alla vara över sig själva. Titta er i spegeln och säg du e vacker och du förtjänar allt du vill ha och att du kan uppnå vad du än sätter som mål om du verkligen vill!! Så vill! Va stolt!

Light up my life...When darkness falls over the land and the snow is laying on the ground
When the light is nowhere to be found, will you guide me?
When I stumble and when I fall, when I loose it all, will you still be beside me?
When I cry, when I smile, will you hold me in your arms and never let me go?
Cause when the lights are out, this is something I have to know..