ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Isn't it ironic?

När man ser denna överskrift kommer man ju osökt att tänka på alanis morisetts slagdänga med nästan samma namn och börjar genast nynna ett par verser eller två. Tro mig, i mitt huvud går denna på repeat. 

De här med ironi och sarkasm har jag väldigt lätt för, både att utsätta folk för och snappa upp när folk använder sig utav det. Men det är inte alla som har det inbyggt i sig själv att känna igen den underbara konsten att vara ironisk och det märks tydligt. Det är en ganska härlig känsla att kunna driva med folk utan att de vet av det, men egentligen är det rätt elakt. Vi har väl alla en liten djävul inombords som längtar efter att få komma ut. Ironi och sarkasm kan också handla om att bjuda på sig själv samtidigt som man försöker göra detta på någon annans bekostnad.

Det är bra att kunna bjuda på sig själv och det gör ju livet lite roligare. Kan man driva med sig själv, så gör det inte så mycket om någon annan driver med en. Man känner sig mer säkrare i sig själv om man känner till sina svagheter. Men sen är det ju så att folk kan ta riktigt illa vid sig, men då har de inte lärt sig ännu. Men alla e ju inte fulländade ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: