ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Lite snö gör la inge.. ^^

Lite ja, men nu tycker jag det börjar bli för mkt snö igen. De e kallt å det blåser upp snö som fan på vägarna som det redan är blank-is på. Men visst e de la fint me snö å allt, men de ställer bara till en massa problem. Imorse va de problem med bilen också.. Motorvärmaren/kupevärmaren hade lagt av och därmed var bilen helt isig. Tänkte att det kunde vara en propp vid uttaget eller någonting som gått och tänkte jag skulle ta å prova att byta uttag, vilket på det knastrade till och gnistrade till lite och de luktade bränt om "uttaget" vid bilen. Hm? det kan inte ha varit någe bra. Så ringde pappsen så får han kolla upp det sen. För de e fan int bra om motorvärmaren int vill funka nu i vintern.. Fan bilen kommer strejka ihop isf tror ja.. Blä för minusgrader. Så de bidde bara till att skrapa bort all is från bilen och borsta av den och fara ner till vägen där jag tar bussen till skolan på morgonen.

Fan va snöigt de var på vägen, man kunde undra om någon hade varit och plogat någonting alls under natten/morgonen för det såg fan inte ut som de. Va stora drivor över hela vägen och man såg knappt hälften av vägen på vissa delar för det var så jävla mkt snö. Men de e bara för att det blåser så inihelvete just nu också, all snö blåser upp på vägen och de e fan int kul att köra i. Dock hade man tydligen varit ute och plogat vid 2 i natt. Men vad hjälper det då vägen e helt igensnöad igen sen på morgonen. de borde kanske ha tänkt efter lite med tanke på hur vädret va och kanske tagit sig en tur runt 5-6 tiden. Men hann ner till vägen i bra tid ändå. Har börjat gett mig sj extra lång tid nu på morgonen för att hinna ordentligt. Vill ju int hamna i diket. Å de e fan int svårt att göra det med den bil ja har :P

Som tur va behövde jag inte vänta för länge nere vid vägen då bussen int va mer försenad är vanligt. Dock en i min klass fick stå å vänta från kvart i 8 till 10 över 9 på upptåget från upplands väsby och sedan stod de stilla en bra stund i knivsta innan hon kom till uppsala. Jag menar SJ å UL å alla andra verkar ju inte vara beredda på att de bli snö. Vetefan hur de lyckas varje år men så jävla stora förseningar i tågtrafiken..

En sak som jag däremot tycker att UL borde börja med är en vintertidstabell, för jag menar va fan man kan ju inte liksom använda samma busstidstabell på vintern som man har på våren å de, såklart inte tiderna kan vara den samma. Bussarna e alltid sena på någotvis och kommer knappast fram de tider de ska. Så kan man inte lika gärna fixa om dem då så man inte läser i tidtabellen och förväntar sig att komma fram mycket tidigare än va man nu gör.

Man vill knappt vara ute i detta väder, iaf inte mer än nödvändigt. Vill helst sitta inne inlindad i ett täcke och kolla på film eller något ^^ så skönt de skulle vara :) Men på morgonen måste man iaf iväg till skolan varenda dag, men de e ganska bra tider just nu och vi har mkt egenträning inför Praktiska examinationen nästa fredag så det gör inte så mkt om bussen är lite sen. Man kan komma och gå lite som man vill :)

Idag är det träning å se om man måste springa ute.. Hm..


snö - *brr* kallt, men rätt fint ändå ^^

BYE


Kommentarer
Postat av: Jenny

Gnällspik.

2010-11-25 @ 16:29:39
URL: http://jennyam.blogg.se/
Postat av: Ulla

Klaga! ^^

2010-11-27 @ 11:25:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: