ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Älskar lukten efter regn :)

HEJ

Idag har det förvisso varit väldigt fint å varmt väder på dagen, men lite senare på eftermiddagen var det dags för regn :) Men det är så skönt då det rensar ut luften från värmen, som verkar för tillfället vara ganska konstant :P Men det blir en sån skön känsla efter regnet, det har den där speciella doften som bara kan komma efter regn. Det är så fräscht på nått sätt, underbart. Men som sagt, värmen fortsätter att hålla i sig och det är jättevarmt hela tiden, både inne och ute, önskar att jag hade en fläkt :P Man kanske ska kolla efter en sån där minifläkt eller nått :P Skulle fan vara skönt för tillfället alltså :)


Detta vatten får då symbolisera regn :P haha


Ja annars idag har man bara latat sig tror ja :P Sov till 12 (13 svensk tid) å sen så spenderade jag en liten stund med att prata med knäppgöken på skype å sen kollat lite på OTH. Sen efter det så började jobbet igen kl 3 :)

Å sen har man då jobbat fram till 7 med olika sysslor, såsom att tvätta, hänga tvätt, diskat, stukit, städat upp i hela huset typ :P m.m. Int så mkt barnpassning idag då mamman har varit hemma, vilket hon e på mån och tisdagar, men det gör inte mig nått, ibland är det skönt att slippa ungarna :) Men nu på kvällen har jag suttit barnvakt, vilket inte är så svårt då baranen sover redan :P Ligger mest och kollar på tv. De verkar ha ganska liknande program här i England som de har i Sverige, tex house, csi, private practise, ghostwhisperer, will och grace, m.m. :P Men det har helt annolunda kanaler än vad man e van vid, tex bbc 1, bbc2, virgin 1 +1, E4, sky 1, sky 2 m.m. :)

Nu ska man kanske ta å titta på lite mer tv eller nått. Klockan e ju bara halv 11 här ju, kan ju int redan gå å lägga sig :)


Livet e underbart, spec om det kunde bli lite kallare snart :P

See ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: