ULLA KARLSSON

The things that make me different are the things that make me!

Regn i Brighton igår, sol i Richmond idag :)

HEJ

Igår lördag var man iväg till brighton för att träffa min (för att förenkla det) plastkusin Susanne som bor där :) Åkte tåget från victoria station som är en av de lite större tågstationerna här i London, så för att vara där för första gången för att ta ett tåg som man inte visste var de gick ifrån eller hur när var varför å allt sånt :P Det tog ca 1 h att åka till Brighton (eller Hove som ligger precis bredvid brighton) och jag kom dit till 11 då Susanne kom å mötte mig. Synd bara att det inte var fint väder :/ ganska mulet å grått.


På tåget försökte ta en bild när vi rörde på oss :P

Vi for iväg först in till brighton stad och gick runt där på gatorna och kollade hur det såg ut där och det var jättefint å mysigt, man fick en hemmatrevlig känsla när man gick där :) Sedan efter det så satte vi oss ned å åt pizza på en italiensk restaurang där, det var mumsigt ett tag sedan man åt pizza :) Efter pizzan så gick vi ned till brightons pir, där de hade jättemycket olika saker, hade nästan som ett helt nöjesfält längst ut på den. Å hade en massa olika kiosker och saker och en massa folk som gick runt. Å det är ju så fint där, för Brighton ligger ju precis vid havet å på en fin dag så kan man se franrikes kustlinje :) Riktigt mysigt, men just igår så var havet ganska stormigt å det slog vågor mot stranden. Å det blåste en del, men det var kul att se allt iaf :)

Sedan efter detta så gick vi å hämtade bilen igen och far iväg till "seven sisters" som är brightons högsta punk, det är typ som 7 "rullande kullar" som är högsta punkterna då, å eftersom de e 7 och ser ganska lika ut fick de namnet seven sisters :) Å varför de e rullande kullar är för att de e gjorda av kalksten och de vittrar bort allt eftersom, så de går mer och mer inåt land, man fick passa sig när man gick där, fanns mycket hål och man fick hålla sig från kanten lite, man ville ju inte ramla i :P Men det som var tragiskt var att de var några som hade valt att ta självmord vid de där kullarna där och hoppat utför dem. Synd tycker ja, förstör en sån fin plats med att göra någe sånt.












En fyr i havet precis vid klipporna :)


Jag vid klipporna :)

Efter seven sisters så blev det av till att dricka cream tea och äta chokladtårta på ett te ställe nära brighton, mumisigt, men man blev så mätt :P Sen hann vi inte göra så mkt mer under dagen utan det var dags att fara hemåt å jag tog tåget från Hove tillbaka till Richmond :) Kom hem vid ca halv 8 hit till hemmet.






Tågstationen i Hove :)


Men idag söndag har det iaf varit ganska fint väder, vaknade vid 10 och kände att idag skulle jag göra någe.. å det gjorde jag å :) Jag åkte och badade i poolen igen och det var så skönt så. Visst det var inte jättevarmt ute överlag, men det var iaf lite sol så det gick an. Dessutom var det inte så jättemycket folk där så det var skönt att simma utan att behöva trängas med en massa andra. Dessutom idag köpte jag ett leisure card, typ frikort på svenska, men det gör att man får saker å ting billigare tex att simma i poolen utan kortet kostar 4 pund men med kortet bara 2,5 pund :) Å kortet kostar bara 6 pund och gäller ett år, så jag anser det vara en bra investering ;) Det gäller ju inte bara där vid poolen utan på en massa andra ställen också ju :) Så som sagt ett bra köp :) 

Men nu ligger man här hemma igen efter en bra dag och undrar vad man ska göra näst :) Blir väl att ta det lugnt tror jag och kolla på någon film eller så. Ska upp tidigt imorn igen, ska till charity shoppen, jobbar ju där nu mån och onsdagar 10-14 :) Men de e kul :) 


Livet e underbart, spec med en pool nästan runt hörnet ;)

See ya! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: